Haberler

Cengiz Kurtoğlu ve Bülent Ersoy ile Oryantal Asena Aynı Sahnede

Bülent Ersol, Cengiz Kurtoğlu ve oryantal Asena, İzmir Özdere'de Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa'da sahneye çıktı.

Bülent Ersol, Cengiz Kurtoğlu ve oryantal Asena, İzmir Özdere'de Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa'da sahneye çıktı.

Özdere sahilinde faaliyet gösteren Sunis Efes Royal Palace; Cengiz Kurtoğlu, Asena ve Bülent Ersoy'u ağırladı. Üç ünlü ismi yaklaşık 700 kişi izledi. İlk olarak arabesk müziğin efsanevi ismi Cengiz Kurtoğlu, sahneye çıktı. Alkışlar arasında sahneye çıkan Kurtoğlu, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvarını seslendirdi.

KURTOĞLU NOSTALJİ YAŞATTI

Konserinde 1980'li yıllara damgasını vuran 'Hain Geceler', 'Gelin Olmuş Gidiyorsun', 'Liselim', 'Önce Birkaç Damla', 'Yıllarım' ve 'Gece Olunca' gibi unutulmaz şarkılarını da seslendiren Kurtoğlu, konuklara nostaljik bir gece yaşattı. Kurtoğlu, konserinde hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Kurtoğlu'nun ardından bu kez sahneye ünlü oryantal Asena, çıktı. Kıvrak hareketleriyle göz dolduran Asena, yaklaşık 30 dakika süreyle dans etti.

Son bölümde ise Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy, sahneye çıktı.. Programına 'Üzdünüz Beni Yıllar' şarkısıyla başlayan sanatçı, makyajı ve kıyafetiyle dikkat çekti. Kendisini izleyenlere teşekkür eden Ersoy, "Ben ölünceye kadar sizlerle olacağım. Çünkü ben sizlerin sevgileriyle varım. Sizlerin sevgi, ilgi ve alakalarınız olmazsa, işte o zaman ben ölürüm" dedi. Yeşil-siyah renkli takma kaşlarını Amerika'dan getirttiğini söyleyen Bülent Ersoy, "İlk defa İzmir'de taktım. Çünkü İzmir'in bendeki yeri çok ayrı" diye konuştu. Zaman zaman konsere katılanların masalarına konuk olan ünlü diva Bülent Ersoy, Türk Sanat Müziği eserlerine öncelik verdiği konserinde yaklaşık 1.5 saat sahnede kaldı. Türk müziğinin divası Ersoy, birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerini sanat müziğine doyurdu.

Turizm sezonunda iç piyasaya yönelen Özdere'deki Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa'da bu yaz yıldızlar geçidi olacak. Ebru Gündeş ile start alan, Cengiz Kurtoğlu, Asena ve Bülent Ersoy ile devam eden konserler, Eylül ayı sonuna kadar sürecek. Konserlerde Volkan Konak, Serdar Ortaç, Hande Yener, Selami Şahin, Linet, Fatih Ürek, Halkan Altun, Serkan Kaya ve İstanbul Ses Kayıt Grubu'nun da müzik severlere hitap edecek. Sunis Efes Royal Palaca'de düzenlenecek 23 konser ile turizmdeki kriz fırsata çevirmeye çalışılırken, bölge tanıtımı içinde büyük rol oynanmış olacak.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Kurtoğlu Bülent Ersoy İzmir Efes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title