Haberler

Cengiz Ergün'den Selendi Çıkarması

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Manisa Belediye Başkanı ve MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Selendi halkıyla bir araya geldi.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Manisa Belediye Başkanı ve MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Selendi halkıyla bir araya geldi. Parti binası önününde yüzlerce kişinin karşıladığı Ergün, partililerin sloganlarıyla seçim bürosuna girdi.

Manisa'nın 17 ilçesi, 870 köy ve beldesiyle bütünşehir olduğunu belirten Cengiz Ergün, "Her şeyden önce yeni kanunun memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum. 5 yıldır Manisa'da hizmetlerimizi en güzel şekilde yapabilmenin gururuyla, alnımız açık bir şekilde sizlerin karşısındayız. Manisa'ya 100'ün üzerinde proje kazandırdık. Çalmadan, çırpmadan, yandaş kayırmadan paraların belediyenin kasasına girmesini sağladık" dedi.

Büyükşehir olmanın büyük bütçeyi getirdiğine dikkat çeken Ergün, vatandaşlara bütçeyi adaletli kullanacak olan kişiye oy vermeleri çağrısında bulundu.

Manisa ve ilçelerinde 150 bin kilometre asfalt yaptıklarını belirten Ergün, bu asfalttan 15 kilometresini Selendi'ye yaptık. 15 kilometre daha yapacaktık ancak hava şartları el vermedi. İlkbaharda onu da yapacağız. Kaldırım çalışmaları yaptık, parklar yaptık, banklar ve otobüs durakları gönderdik. Ancak yeterli değil . Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Karınca kararınca hizmet vermeye çalıştık, bizi '1 durak ile 2 oturak göndererek halkımızı bunlarla kandırmaya çalışıyor' diye eleştiren Tanrıverdi'ye de şimdi ben sizlerin huzurunda soruyorum. Siz 12 yıldır meclisteydiniz neden göndermediniz? Biz gönderdikten sonra şimdi onlar da aynı hizmeti vermeye başladı. Öncülük etmiş olduk. Sevap aldık varsın desin" diye konuştu.

"YÜZDE 63 ÖNDEYİZ"

Tek düşüncelerinin insanların huzur içinde yaşayacakları bir kent oluşturmak olduğunu ifade eden Ergün, "Belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını gösterdik. Biliyorsunuz son günlerde çakma anketler yayınlanmaya başlandı. Bizi üçüncü gösteriyorlar. 30 Mart akşamı kimin üçüncü, kimin birinci parti olduğuna siz karar vereceksiniz. Soruyorum, bu anketlerin gerçekliğini ispat edin. Bunları kimin, ne şekilde yaptığını çok iyi biliyoruz. Biz yüz yüze, mahalle mahalle, sokak sokak yapıyoruz araştırmalarımızı. Selendi'de 2 gün önce yapılan ankette yüzde 63 önde çıktık" dedi.

Vatandaşların 4 ayrı oy kullanacağını belirten Ergün, Selendi'den Büyükşehir Meclisi'ne 3 meclis üyesi seçileceğini, 3'ünü de istediklerini söyledi. Kardeşim dediği Belediye Başkan Adayı Nurullah Savaş'a da destek isteyen Ergün, "Herkes kendi ticari yaşamında bile güvendiği kişilerle çalışmak ister. Biz Nurullah Başkan ile 5 yıldır sürekli beraberiz. Her ay görüştük. 3 milyon TL'lik yatırım yaptığımız Selendi'den 30 Mart'ta destek bekliyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. Ardından Kürkçü ve Pankartlar ile karşılandığı Rahmanlar köyünde açık hava mitingi yapan Cengiz Ergün, ardından Hacılar Köyü'ne geçti. Köyde Burada yakılan meydan ateşi etrafında halka hitap eden Ergün, Cengiz Ergün, Nurullah Savaş, Sümer Oral ve Erkan Akçay ile birlikte gece geç saatlerde ilçeden ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Savaş Cengiz Ergün Selendi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title