Haberler

Cenevre Otomobil Fuarı

Bu yıl 85'incisi düzenlenen 2015 Cenevre Otomobil Fuarı'nda markalar yeni modellerini ve konsept araçlarını görücüye çıkardı.

Bu yıl 85'incisi düzenlenen 2015 Cenevre Otomobil Fuarı'nda markalar yeni modellerini ve konsept araçlarını görücüye çıkardı.

Audi, 2015 Cenevre Otomobil Fuarı'nda, yüksek performanslı spor otomobili R8'in ikinci neslini ve Prologue Avant konsept modelini sergiliyor.

Jeep, off-road kabiliyetini stil ve teknolojiyle harmanladığı özel üretim Renegade Hard Steel konsept modelini ilk kez Cenevre'de macera tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Maserati, konsept modeli "Ghibli Ermenegildo Zegna" ile modelin en güçlü versiyonu "Ghibli S Q4", "Quattrporte GTS", 100. yıla özel sınırlı sayıda üretilen "GranTurismo" ve "GranCabrio" modellerinin yanı sıra kabin tasarımında lüksün boyutlarını üst seviyeye taşıyan Ermenegildo Zegna imzalı iç tasarım paketini otomobilseverlerle buluşturuyor.

Honda, fuarda Civic Type R ve NSX modellerinin üretime hazır versiyonlarını tanıtıyor. 310 HP güç ve 400 Nm tork'a sahip 2.0 litrelik turbo motorla donatılan Civic Type R, saatte 270 kilometre maksimum hıza ulaşabiliyor. Yeni Honda Civic Type R, 2015 yaz aylarında Avrupa'da satışa sunulacak. Honda NSX ise 75 derece açılı tamamen yeni ve turbo beslemeli V6 motorla donatıldı. 9 ileri çift kavramalı şanzımanla kombine edilen motora ayrıca 3 elektrikli motor da destek oluyor. Yeni Honda NSX modeli Avrupa'da 2016 yılında satışa sunulacak.

Skoda ise üçüncü jenerasyon Superb'i ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergiliyor. Geçen yıl tanıtılan VisionC konsept otomobilin üretime taşınmış versiyonu olan yeni Superb, dış tasarımının yanı sıra teknolojik özellikleriyle de öne çıkıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cenevre Honda Jeep Audi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title