Haberler

Cenevre?de Thy?de Görev Değişimi

Cenevre'de THY'de görev değişimiZafer Atamer Cenevre, 12 Mayıs, (DHA)- Cenevre Türk Hava Yolları müdüresi Ayşe Mısırlı Mirza'nın merkeze alınmasından sonra yerine Zürih'te görev yapan Şuayb Özhan Cenevre THY müdürü olarak atandı.

Cenevre'de THY'de görev değişimi

Zafer Atamer Cenevre, 12 Mayıs, (DHA)- Cenevre Türk Hava Yolları müdüresi Ayşe Mısırlı Mirza'nın merkeze alınmasından sonra yerine Zürih'te görev yapan Şuayb Özhan Cenevre THY müdürü olarak atandı. Sekiz yıldır THY'de görev yapan Özhan dört yıldır da İsviçre'de görev yapmaktaydı. Evli ve bir erkek çocuk sahibi olan Özhan DHA 'ya verdiği röportajda şunları söyledi 'Ekip olarak İstanbul üzerinden 300 merkeze yolcu taşıyoruz, haftada bazen 3 bazen 4 uçuşumuz var. Bu durum yaz tarifesinde de değişmeyecek. Bazen 3 bazen de dört uçuş yapılacak. Ücretlere gelince benim vatandaşlara önerim biletlerini uçuş tarihinden daha evvel almaları. Bu durum fiyatlara etki ettiği gibi müşteri lehinde bir avantaj sağlayacaktır, iki yaş ve altındaki çocuklardan hiçbir ücret almamaktayız Bu durum da aynen devam edecektir, kapılarımız bütün müşterilerimize ardına kadar açık olup onlara yardıma hazırız?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Cenevre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title