Haberler

Cenevre?de Suriye Görüşmelerinin Askıya Alınmasına Tepki

Dha DIŞ HABER- Cenevre'de Suriye görüşmelerinin askıya alınmasına tepki Zafer Atamer Cenevre, 4 Şubat, (DHA)- Görüşmeleri izlemek için Suriye'den Cenevre'ye gelen çeşitli kuruluşların başkanları ve yöneticileri bu akşam yerel saatle 17'de BM'de basın toplantısı yaparak muhaliflerin toplantılara gelmemesi üzerine tepki gösterdi.

Dha DIŞ HABER- Cenevre'de Suriye görüşmelerinin askıya alınmasına tepki

Zafer Atamer Cenevre, 4 Şubat, (DHA)-

Görüşmeleri izlemek için Suriye'den Cenevre'ye gelen çeşitli kuruluşların başkanları ve yöneticileri bu akşam yerel saatle 17'de BM'de basın toplantısı yaparak muhaliflerin toplantılara gelmemesi üzerine tepki gösterdi. Toplantının moderatörlüğünü Habib Nassar yaptı. Toplantıda yer alan katılımcılar Özgür Suriye hukukcuları Federasyonu başkanı Ghazwan Grunful, Suriye Cinsiyet sorunları ve vatandaşlık kuruluşu başkanı Sabah Sallak, Suriye adalet ve hesap verme sorumluluğu icra direktörü Muhammed Al Abdallah, Kamu yararı hukuku için Küresel ağ icra Direktörü Wael Sawak ve İsviçre temsilcisi K.Obolensky

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cenevre Suriye Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title