Haberler

Cemiyet'ten Başkan Saraçoğlu'na Tebrik Ziyareti

Gazeteciler Cemiyeti Başkan İhsan Tunçoğlu ve basın mensupları, Belediye başkanı Kemil Saraçoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkan İhsan Tunçoğlu ve basın mensupları, Belediye başkanı Kemil Saraçoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Cemiyet Yönetim ve Danışma Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan İhsan Tunçoğlu, "Biz basın mensupları olarak daima objektif habercilik yapmaya çaba gösteriyoruz.Eleştirilerimiz yıkıcı değil daima yapıcı ve yol göstericidir. Anadolu'da gazetecilik yapmak tamamen memleket sevgisi ve hizmete dayalıdır.Gazete çalışanları gibi gazete sahipleri de aynı gayret ve çalışma içindedir. Kütahya ve ilçelerinde güçlü bir mahalli basına sahibiz.Ancak daha verimli hizmetler bekleniyorsa mutlaka kamu, özel sektör ve halkımız tarafından ilan, reklam ve abone olmak suretiyle mutlaka desteklenmelidir" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da, tebrik ziyaretinden dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek, "Basın bizim için çok değerlidir. Belediyede basın bürosunun olmadığını öğrendim. Belediyede, basın mensuplarının oturup haberlerini yazabileceği, çaylarını için fikir alış verişinde bulunacağı bir basın bürosu oluşturacağız" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kamil Saraçoğlu Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title