Haberler

Çemişgezek'te TOKİ'nin Yaptığı Konutlar

Eski Çemişgezek Belediye Başkanı Yıldız: "TOKİ, Sayın Mustafa Ataş beyin ve benim aldığım konutun iadesini 18 Kasım itibarıyla kabul edip, ilçemizdeki Ziraat Bankası şubesine ödemelerimizi geri yatırarak işlemi kapattı"

Eski Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, "TOKİ, Sayın Mustafa Ataş beyin ve benim aldığım konutun iadesini 18 Kasım itibarıyla kabul edip, ilçemizdeki Ziraat Bankası şubesine ödemelerimizi geri yatırarak işlemi kapattı" dedi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede ilk başta 125 adet inşa edilmesi planlanan konutların sayısını yeterli talep olmadığı için 100'e indirdiklerini ve talepte sıkıntı yaşanması üzerine AK Parti İstanbul Milletvekili olan hemşehrileri Mustafa Ataş ile "teşvik amacıyla" TOKİ konutlarından satın aldıklarını belirterek, "Bizler, iyi niyetli olarak yaptığımız bu girişimler sonucu gelinen noktada konutların iadesi için 14 Kasım 2014'te Toplu Konut İdaresi Başkanlığına başvurmuştuk" diye konuştu.

Başvurularının TOKİ tarafından değerlendirildiğini ifade eden Yıldız, "Yapılan inceleme sonucunda, TOKİ, Sayın Mustafa Ataş beyin ve benim aldığım konutun iadesini 18 Kasım itibarıyla kabul edip, ilçemizdeki Ziraat Bankası şubesine ödemelerimizi geri yatırarak işlemi kapattı" dedi. - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Ziraat Bankası Mustafa Ataş Bekir Yıldız Çemişgezek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title