Haberler

Çemişgezek Kaymakamı Okullarda İncelemelerde Bulundu

Tunceli’nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Harun Kazez, ilçedeki okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Harun Kazez, ilçedeki okulları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Okullara habersiz ziyaretler gerçekleştiren Kazez, okulların fiziki şartlarını incelemesinin ardından bütün sınıfları ders ortamında ziyaret ederek, öğrencilerin sorunlarını dinledi. Girdiği bütün sınıflarda öğrencilerle birlikte problem çözen Kazez, başarılı öğrencileri ödüllendirdi. Kazez, eğitim kadrolarıyla da bir araya gelerek, eğitim-öğretim kalitesinin arttırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Kazez, ziyaretleri sonrası yaptığı değerlendirmede, "Dönem başında okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerimiz sürekli olarak devam edecektir. Okullarımızdaki eğitim seviyesinin daha üst noktalara yükseltilmesinin uğraşını vereceğiz. Öğrencilerin en güzel imkanlarda eğitim almaları başarıyı da beraberinde getirecek. Okullarımızdaki eğitim değerlendirmemizi sadece Milli Eğitim Müdürümüzle ya da okul müdürlerimizle değil, öğretmen ve öğrencilerimizle de yapalım istedik. Haberli, habersiz şekilde okullarımıza ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Okullarımızın her türlü ihtiyacında yanlarında olacağız" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çemişgezek Tunceli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title