Haberler

Çemişgezek Kaymakamı Kırlı'dan Okullara Ziyaret

Güncelleme:

Çemişgezek Kaymakamı Kırlı, öğrencilerin ve eğitimcilerin sorunlarını yerinde görmek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilçedeki okullar ziyaret etti.

Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı, ilçedeki okulları ziyaret etti.

Çemişgezek Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, Kaymakam Kırlı, öğrencilerin ve eğitimcilerin sorunlarını yerinde görmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla ilçedeki okullara ziyaretlerde bulundu.

Eğitim kurumlarının fiziki durumu ve öğrencilerin başarıları hakkında yetkililerden bilgi alan Kırlı, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.

Hem kişisel hem de toplumsal açıdan en iyi şartlara ulaşmanın en önemli aracının eğitim olduğunu vurgulayan Kırlı, "Eğitimdeki başarı seviyemizi daha iyi noktalara yükseltmek ve öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu açıdan elimiz, gözümüz, kulağımız, okullarımızın ve öğrencilerimizin üzerinde olacak. Fırsat buldukça okullarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı. - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Soner Kırlı Çemişgezek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title