Haberler

Çemişgezek Emniyet Amiri Yunus Erdem Öre Görevine Başladı

Tunceli’nin Çemişgezek İlçe Emniyet Amirliği'ne atanan Yunus Erdem Öre, görevine başladı.

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Emniyet Amirliği'ne atanan Yunus Erdem Öre, görevine başladı.

Çemişgezek'in tarihi ve doğal yapısının kendisini büyülediğini belirten Öre, Çemişgezek'e gelip buranın insanını, doğal ve tarihi güzelliğini gördükten sonra ne kadar şanslı olduğunu anladığını belirtti. Çemişgezek insanının gerçekten içten ve sıcakkanlı olduğunu kaydeden Öre, Çemişgezek insanına, kendisini sıcak karşıladığı için teşekkür ettiğini dile getirdi. Öre, "Burası deniz kenarındaki sayfiye yerlerini aratmayacak bir tabiat içerisinde. Feribotla gölü geçerken adeta sanki yeni görev yerime değil de senelik iznimi kullanmak üzere gözlerden uzak bir tatil beldesine gider gibi hissettim. Tüm bu sebeplerden hayat çizgim Çemişgezek'le kesiştiği için Allah'a şükrediyorum. Görev sürem boyunca devletimin bana verdiği bu görevi layıkıyla yerine getirmek ve Çemişgezek insanına hizmet edebilmek en büyük arzum. Burada bulunduğum kısa süre içerisinde hissettiğim huzur ortamı aslında Çemişgezek insanının hoşgörüsü ve engin görgüsü ile kazanılmış bir değer ve bu değerin muhafazası en büyük önceliğim olacak. Çemişgezek'teki bu ilk günlerim Ramazan atmosferinde geçti. Artık kendimi buralı hissetmeye başladığım şu günlerde Ramazan Bayramı'na ulaşmış bulunuyoruz. Bu vesileyle beni içten bir şekilde karşılayan Çemişgezekli tüm dostlara teşekkür ediyor, herkesin bayramını can-ı gönülden kutluyorum" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çemişgezek Tunceli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title