Haberler

Cemil Çiçek ve Keçiören Belediye Başkanı Ak, Dinç Ailesini Ziyaret Etti

Sancaktepe Mahallesi’ndeki iftarın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Dinç ailesinin evine konuk oldu.

Sancaktepe Mahallesi'ndeki iftarın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Dinç ailesinin evine konuk oldu. Ak'a, eski TBMM Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek ile AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan da eşlik etti.

Başkan Ak, kızı Ayşe (34), zihinsel engelli oğulları İlyas (36) ve Mustafa (30) ile birlikte yaşayan ve eşinden kendisine kalan emekli maaşıyla geçinen 52 yaşındaki Zehra Dinç'e "Sancaktepe Mahallesi'nde iftarımızı yaptık. Size de Ramazan ziyareti yapıp bir çayınızı içmeye geldik. Bizden bir isteğiniz var mı?" diye sordu. Zehra Dinç ise, "Başkanım, ziyaretiniz bizi çok mutlu etti. Özellikle oğullarım kalabalığı seviyor. Bizi yalnız bırakmayıp her zaman destek oluyorsunuz. Bu mübarek günlerde sizlere çok dua ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" yanıtını verdi. Mustafa Ak, aileye Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve çikolata hediye etti.

Ziyaretin ardından Sivas İli Yıldızeli Kültür Dayanışma Lokali'ne de gidilerek, hayırlı Ramazanlar dileğinde bulunuldu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Çiçek Sancaktepe Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title