Haberler

Cemil Bayık: Gül, Arınç ve Çelik Demokratik Değerlere Sahip Çıkarsa Destekleriz

Güncelleme:

Terör örgütü KCK yöneticilerinden Cemil Bayık, AK Parti'nin kurucu isimleri "demokratik değerlere sahip çıkar, askeri faşist politikalardan vazgeçerse biz bu çabaları destekleriz" dedi.

Terör örgütü KCK yöneticilerinden Cemil Bayık, PKK'ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı'na mülakat verdi. Bayık, AK Parti'nin kurucu isimlerinin parti kuracağı iddialarını değerlendirdi. Bayık, "Eğer bu ekip demokratik değerlere sahip çıkar, askeri faşist politikalardan vazgeçerse biz bu çabaları destekleriz" dedi.

"ASKERİ FAŞİST POLİTİKALARDAN VAZGEÇERSE BU ÇABALARI DESTEKLERİZ"

Terör örgütü KCK yöneticilerden Cemil Bayık, terör örgütü PKK'ya yakınlığıyla bilinen Fırat Haber Ajansı'na verdiği mülakatta Bülent Arınç, Hüseyin Çelik ve Abdullah Gül'ün başını çektiği muhalif isimlerin yeni parti kuracakları iddiasını değerlendirdi.

Bayık, AK Parti'nin 2002 ruhuna geri dönmesinin olumlu olduğunu söylerken, "Eğer bu ekip demokratik değerlere sahip çıkar, askeri faşist politikalardan vazgeçerse biz bu çabaları destekleriz" ifadelerini kullandı.

"O EKİP KURULUŞ FELSEFESİNE DÖNMEK İSTİYOR"

Bayık konuşmasından ilgili bölüm şöyle: AKP'de şimdi kuruluş felsefesine sahip çıkan bir ekip var. O ekip Tayyip Erdoğan ve Davutoğlu'nun yürüttüğü politikaları doğru bulmuyor. O ekip kuruluş felsefesine dönmek istiyor.

"BU EKİBİN TÜRKİYE'Yİ FELAKETTEN KURTARMASI GEREK"

Tayyip Erdoğan mevcut politikaları ile AKP'yi de Türkiye'yi de uçuruma sürüklüyor. Bu ekibin hem AKP'yi hem de Türkiye'yi felaketten kurtarması gerekiyor. Eğer bu ekip demokratik değerlere sahip çıkar, askeri faşist politikalardan vazgeçerse biz bu çabaları destekleriz. Çünkü Erdoğan ve ekibi faşizmi geliştiriyor. Milliyetçi ve tekçidir, savaşı esas alıyor.

"TÜRKİYE'Yİ SURİYELEŞTİRİYOR VE IRAKLILAŞTIRIYOR"

Şiddeti, katliamları ve göçertmeyi esas alıyor. Bunlar Türkiye'yi faşizme götüren, dışarıda tecride götüren uygulamalardır. Türkiye'yi Suriyelileştiriyor ve Iraklılaştırıyor. AKP içindeki eğilim Erdoğan ve Davutoğlu'nun bu politikasına dur derse kendileri için de Türkiye için de olumlu olur.

Kaynak: tr.sputniknews.com

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bülent Arınç Abdullah Gül Cemil Bayık AK Parti Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

Murat YildizMobil-ANDROID:

Hayırdır....Türklük damarın mı kabardı......

0
0
yanıtYanıtla
Hedef 2023Mobil-IOS:

Reis hepinizi ipe serecek. Hainlik oldu mu hemen destekleriz, yok yavrum dünya birleşse biz HDPkk'yı bi-ti-re-ce-ğiiizz

0
0
yanıtYanıtla
VatandasMobil-IOS:

Hadi ordan be sen kimsin

0
0
yanıtYanıtla
OsmanliMobil-IOS:

He yav he baska ne vardi

0
0
yanıtYanıtla
tek vatanMobil-ANDROID:

yemedi heralll

0
0
yanıtYanıtla
ConiMobil-IOS:

Bak ulan gavata fareler nezamandır akıl veriyor

0
0
yanıtYanıtla
KBMobil-IOS:

İnşallh Abdullah Gül Arınç ve çelik yeni bir parti Kururlar Türkiye'yeyi şu AKP-işıd den IMG_2168 Türkiye bir nefes alır dünya'ya Barış gelir.

0
0
yanıtYanıtla
FhmMobil-ANDROID:

Kendi partisine hayrı olmayan zavallı bu oluşuma destek olacakmış,kaç kişiyle destek olacan, kaç kişi kaldınız.güçlüyüz yıkılmadık görüntüsü vermeye çalışıyor. Aponun yanına okey e 4 lü aranıyor .. az kaldı. Feyman,Karayılan ,Bayık , Apo okeye döner çaylarrrr Selahaddindennn.

0
0
yanıtYanıtla
tarzMobil-ANDROID:

NEYİN İLE DESTEKLEYECEKSİN. SİLAHLI ÇAPULCU SÜRÜN İLE Mİ! BU İKİ KİŞİ PARTİ KURAR İSE HÜKÜMETİ BEN DEVİRİRİM DİYOR YANİ. GÜL İLE ARINÇ BUNA KALDI İSE VAH Kİ NE VAH.

0
0
yanıtYanıtla
tırek seni gidiiMobil-ANDROID:

kendinize hayrın yok bide millete destek oluyorsun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title