Haberler

Çemberlitaşlılar Bahar Şenliği Düzenledi

Çemberlitaş ve Civar Köyleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği, bu sene 5. Bahar Şenliğini yaptı.

Çemberlitaş ve Civar Köyleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği, bu sene 5. Bahar Şenliğini yaptı.

Çemberlitaş'tan ve civar köylerden de katılımın yoğun olduğu bahar şenliğine ilgi oldukça fazlaydı. Her sene bahar mevsiminin gelmesiyle beraber düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma etkinliğinin yapıldığı bahar şenliğinin bu yıl beşincisini gerçekleştiriliyor. Çemberlitaşlılar hem aralarındaki sevgi ve saygıyı hem de birlik ve beraberliklerini pekiştirmek adına böyle bir şenlik tertipleniyor.

Bahar şenliği etkinliğine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı F.Hüsrev Kutlu, AK Parti Milletvekili Dr. Salih Fırat, Milletvekili adayı Adnan Boynukara, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan ve müdür yardımcıları, AK Parti il Başkanı Seyfettin Bilen, il genel meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri, çok sayıda köy muhtarları ile civar köylerden gelen vatandaşlar katıldı.

Bahar şenliğinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Eğitimci-Yazar Kazım Çetinkaya, "Dünyanın kuruluşunda sevgi mayası vardır. Sevginin olmadığı yerde birlik-beraberlikten söz edilemez. Sevginin olmadığı ortamlarda kin vardır, nefret vardır, ama insanlık ve insani değerler yoktur. Kan ve gözyaşının aktığı coğrafyalarda sevgi olmadığı için huzursuzluk vardır, mutsuzluk vardır" dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise Bahar şenliğinde yaptığı konuşmasında bu kadar güzel bir etkinliği düzenleyen Dernek Başkanına teşekkür ederek, Çemberlitaşlıların gösterdikleri bu olgun, seviyeli ve örnek birlik ve beraberliklerini tebrik ederek, daha nice yıllar bu güzel etkinliklerin devamını diledi.

Vali Demirtaş ayrıca, her zaman örnek bir köy olan Çemberlitaşlıların yanında olacağını da sözlerine ekledi.

Çemberlitaşlılar, sabah saatlerinde şenliğe gelen misafirlere yöresel kahvaltı ve hıtap ikram ettiler. Daha sonra öğlen vaktinde ise bin beş yüz kişiye etli pilav ve ayran ikramında bulundular. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Ak Parti Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title