Haberler

Çemberli Efe: "Kiraz İçin Başkaldırıyorum"

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, ilçesini atağa kaldıracağını belirterek Kiraz’ı İzmir’in en gözde ilçesi haline getireceğini söyledi.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, ilçesini atağa kaldıracağını belirterek Kiraz'ı İzmir'in en gözde ilçesi haline getireceğini söyledi. Büyük bir potansiyelin yıllardır göz ardı edildiğini ve ilçenin geri planda kaldığını ifade eden Kiraz'ın genç belediye başkanı, nam-ı diğer Çemberli Efe Saliha Şengül, "Kiraz'ın Ödemiş'in ve başka ilçelerin gölgesinde kalmasına isyan ediyorum ve başkaldırıyorum. Kiraz barındırdığı zenginlikleri ile geri plana atılmayı, yok sayılmayı hak etmiyor. Meclis üyesi arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüze katarak Kiraz'ı hak ettiği zirveye taşıyacağız" diye konuştu. Genç başkan Şengül, başta İzmirliler olmak üzere Türkiye'nin her yerinden vatandaşları 21 Haziran günü yapılacak Kiraz Festivaline davet etti.

Kiraz ilçesinin yıllardır Ödemiş ilçesinin gölgesinde kaldığını ve unutulduğunu kaydeden Saliha Şengül, hafta sonları çıktığı köy turlarında ilçenin gerçekleriyle yüzleştiğini ifade etti. Kaybedilen yılları en seri şekilde değerlendirmek adına çok çalışacaklarını sözlerine ekleyen Çemberli Efe lakaplı Başkan Şengül, "Yapacak çok işimiz var. Unutturulmuş, geri bırakılmış, yok sayılmış ve hizmet bekleyen ve atılım bekleyen bir Kiraz var. Kirazlılardan aldığım güvenoyunu boşa çıkarmayacak, Kirazlıların hakkını savunacağız. Yılmadan yorulmadan çalışacağız.

KİRAZ FESTİVALİNDE GERİ SAYIM

İlçede 21 Haziran 2014 Cumartesi günü gerçekleştirecekleri Kiraz Festivali hazırlıklarını aralıksız sürdüren Belediye Başkanı Saliha Şengül, Kiraz için boşa harcanacak bir dakikalarının bile olmadığını savunarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Unutturulan ve yok sayılan ilçemiz için gündüz oturmayacak, gerekirse geceleri de uyumayacağız. Meclis üyelerim ve ekibimle birlikte bambaşka bir Kiraz için kenetlendik, ilçemize ve insanımıza borcumuzu ödemek için çok çalışacağız. Her şeyin en güzeli, en tazesi, en lezzetlisi ve en sağlıklısı Kiraz ilçemizde. Bunu bütün hemşehrilerimize duyuracağız. İzmir'in en güzel köşelerinden biri olan ilçemizi bütün Türkiye'ye ve İzmir'e tanıtacağız. İzmir'in en önemli ve güzel ilçelerinden biriyiz, maküs talihimizi yenmek zorundayız. Bu yolda en büyük güç kaynağımız da hak ettiği yere gelme azmi taşıyan hemşehrilerimizdir. Bu bakımdan festivalimiz, ilçemizin tanımında atacağımız önemli bir adımdır" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saliha Şengül Türkiye Ödemiş İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title