Haberler

Cem Yılmaz Yeni Filmiyle Gişede Çakıldı

Güncelleme:

Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler" 1 haftada 823 bin kişi tarafından izlendi. Ünlü komedyen, bu rakamla şu ana kadarki en kötü gişesini yapmış oldu.

"Ali Baba ve 7 Cüceler", Cem Yılmaz'ın en çok eleştirilen filmi 'Pek Yakında'yı bile geçemedi. Film; 1 haftalık gişesi kıyaslandığında Yahşi Batı, A.R.O.G. ve G.O.R.A.'nın yanına ise yaklaşamadı.

AROG REKOR KIRMIŞTI

A.R.O.G vizyona girdiği ilk haftada 2 milyon gibi bir izlenme ile o dönem rekor kırmıştı. Bunun yanı sıra G.O.R.A'da ilk hafta 1 milyon 755 bin izlenmiş ve yine büyük bir başarıya imza atmıştı.

EN AZ İZLENEN FİLMİ OLDU

"Ali Baba ve 7 Cüceler" ise, 1 haftada 823 bin kişi tarafından izlendi. Bu rakam, ünlü komedyenin son 5 filmi arasında ilk hafta rakamlarının en düşük izlenme oranı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (88)

Tamam Mobil-ANDROID:

berbat bir film

67
0
yanıtYanıtla
izmirli:

Komik adam eyvallah ama filmleri tırt. Filim işi başka iş.

46
0
yanıtYanıtla
adanali 01:

bu adami hic sevmem esbireleride hic komik degil ginede millet gülüyor anlasada anlamasada

24
4
yanıtYanıtla
Fatih:

PARANLA KÜFÜR DİNLEMEK İSTİYORSAN GİT.

24
0
yanıtYanıtla
arifim:

Pek yakında dan sonra gitmemeye karar verdim. Boşa para vermenin anlamı yok

24
0
yanıtYanıtla
dilek:

helal olsun tebrikler çünkü eğlenceli film yapıyor başarılı

3
20
yanıtYanıtla
SAİM:

film çok kötü çünkü!Saçma sapan konular. . yok adam kurşunlanıp ölmüyor yok vampir olmuş yok bir sürü küfür!AROG vs alakası yok. . Şahsen beş para etmez!

13
10
yanıtYanıtla
beşiktaşMobil-ANDROID:

istatistiklere bakıldığında ne kadar başarısız olduğu ortada git gide izleyenlerin sayısı düşüyor ??

23
0
yanıtYanıtla
pişmanlıkMobil-ANDROID:

iddia ediyorum şu ana kadar izlediğim en kötü film. hayatımdan 2 saat çaldın cem yılmaz

18
4
yanıtYanıtla
...:

arada çıksaydın ya lavuk

yanıt4
yanıt12
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title