Haberler

    Cem Yılmaz Yeni Filmini Duyurdu

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün yeni filmi 'Pek Yakında'yı Twitter hesabından duyurdu.

    Emre Çetinkaya - -

    Ünlü komedyen Cem Yılmaz özellikle bundan birkaç ay öncesine kadar sık sık evliliğinde yaşadığı sorunlarla gündeme geliyordu. Ancak son zamanlarda yeni projeleriyle karşımızda. Bundan bir süre önce abisi ile Web TV işine gireceği ortaya çıkan Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde de Russel Crowe'un "The Water Diviner" filmi için çalışmalarda bulunmuştu. Cem Yılmaz geçtiğimiz gün ise yeni filmini resmen duyurdu.


    Cem Yılmaz, çok az tweet attığı için eleştirildiği resmi Twitter hesabı üzerinden atmış olduğu tweet'lerle yeni filmini esprili bir şekilde duyurdu. Yeni filminini adını 'Pek Yakında' olarak belirlediğini açıklayan ünlü komedyen bu isim üzerinden şakalar yapmayı da unutmadı.


    Öte yandan Cem Yılmaz bu filmde oynayacak isimlerden bazılarını paylaştı. Cem Yılmaz'ın belirttiğine göre şu an için filmde oynayacak isimler arasında Tülin Özen, Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu ve Cengiz Bozkurt gibi önemli isimler yer alıyor.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Cem Yılmaz Twitter Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title