Haberler

Cem Yılmaz Yeni Filmi İçin Survivor Duygu'yu Transfer Etti

Güncelleme:

Hep aynı oyuncu arkadaşlarıyla film çeken ünlü komedyen, son projesi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' için Survivor yarışmacısı Duygu Bal ile anlaştı.

Filmlerinde hep aynı oyuncularla çalıştığı gerekçesiyle eleştirilen Cem Yılmaz, son projesi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' için sürpriz isimlerle anlaştı.

BİRÇOK YENİ İSİM VAR

Çekimleri Bulgaristan'ın başkenti Sofya'daki ünlü Nu Boyana Film Stüdyoları'nda başlayan, Zafer Algöz, Yosi Mizrahi ve Bahtiyar Engin'in de rol aldığı filmin diğer sürprizi ise voleybolcu Duygu Bal oldu.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ DE OLACAK

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Cem Yılmaz, ayrıca türkücü İzzet Altınmeşe ve oğlu Fırat Altınmeşe ile de anlaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İzzet Altınmeşe Cem Yılmaz Duygu Bal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

EndorphineMobil-IOS:

Oylar MHP'ye.

14
6
yanıtYanıtla
vatan:

oylar mhp ye

11
6
yanıtYanıtla
ss:

duygu kooooooooşşşşşşşşşşşş

7
2
yanıtYanıtla
urfali:

yine ortalarda bu yaratik anlamadim bu yaratigi kim sali veriyor halk arasina onda insan yuzu yok onun yeri ormanlar dir ormanlar isin ne senin halk arasinda dikat et belediye zehirlemsin

1
5
yanıtYanıtla
dingil tamircisi:

bir ömür boyu dingillik yapmaya karar vermisler, , yani öbür dünyaya dingil olarak gitmek niyetindeler, ,

0
5
yanıtYanıtla
Şaşırmış Mobil-IOS:

Siz neyin kafasındasınız nasıl yorumlar bunlar

4
1
yanıtYanıtla
Bir dostmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Nasilsa en az 500 bin enayi var filmlerini seyredip gise yaptiran biri de bendim artik fissss

2
2
yanıtYanıtla
Okuyucu:

İtici bir kadın. kötü haber

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title