Haberler

Cem Yılmaz, İlber Ortaylı'ya Destek Verdi

Güncelleme:

Ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde "B.k kurarsınız yeni Türkiye'yi" sözleriyle olay olan İlber Ortaylı'ya, Twitter hesabı üzerinden destek verdi.

İlber Ortaylı'nın çok konuşulan "B.k kurarsınız yeni Türkiye'yi" sözlerine Cem Yılmaz'dan destek geldi.

"BİZ İLBERCİYİZ ARKADAŞIM"

Yılmaz Twitter sayfasına "Biz İlberciyiz arkadaşım. Yeni ne canım. Türkiye demek nasıl olur da yetmez! Memleketini seven adam,yeni eski diye yaygara yapar mıymış? Türkiye iyidir iyi... başa döneceğim yine... Türkiye tamamdır yani....Bak ne güzel...net! Türkiye... Bu ya işte... Zor değil ki" notunu düştü.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İlber Ortaylı Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (44)

gjbbvMobil-ANDROID:

cem yilmaz adamin dibisin yurube kim tutar canim abim sen olmasan bu ulkenin hali ne olur adam ya adam adamin karekoku adamin dibi

14
113
yanıtYanıtla
tahsin Mobil-ANDROID:

Cem beyin Derdi artik guldurecek insan insan bulamamasi yani tamamen ticari dusunuyor.eski turkiyede halk hep agliyordu ve guldurecek birini ariyordu cemde o donemler iyi kazandi ama Artik insanlar mutlu huzurlu hayatn.her ani gulumsuyorlar ne gerek var cem gibilere :) Akp bize yeter

83
15
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Erdoğana laf söyleyerek kendini bişey mi oldun sanıyon.İşine bak çok biliyosan siyaset yapmayı aday ol al boyunun ölçüsünü..

29
31
yanıtYanıtla
..:

ASLI SENDE ZIRVALIYORSUN BENCE. .

yanıt16
yanıt18
MERAK ETMEYİN BAŞKANLIK SİSTEMİ GELECEKmobilWeb@haberler.com:

İlber sen git faiz almak için faiz derecelendirme reklamlarında oyna. Vallahi billahi o zihniyetinle kusra bakma ama tırnağım bile olamazsın.

25
33
yanıtYanıtla
aslimobilWeb@haberler.com:

ne iğrenç insanlar var bizim ülkede ağzi olan konuşuyor bilsede bilmesede Cem soytarisi cebini doldurmuşsun zaten sen zirbaliyirsun kimsinki sen ne yararin oldu bu ülkeye zararinizden başka herşeyede bi maydonuz olmayinya herkes işine baksin

27
31
yanıtYanıtla
Yürü Be Cem:

Helal Cem Yılmaz Adam Gibi Adamsın.

29
22
yanıtYanıtla
antikemalistMobil-ANDROID:

bos tenekeler sizi kurduk bile yeni turkiyeyi

17
26
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Bu satılmışlar yine havlamaya başladılar

26
15
yanıtYanıtla
Ortadogu:

Hahaha. . Yorumlara bakıyorum da Ilber Ortaylıya cahil diyen bile var. . Bu AKP liler cidden mağara devri insanları kadar bile genel kültüre sahip degiller. . . Ne güzel cahil olmak her şeyi biliyorsun . . .

35
6
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title