Haberler

Cem Yılmaz'ı Otobüs Durağında Gören Yolcular Şaşkına Uğradı

Güncelleme:

VIP minibüsünü beklemek için otobüs durağının önünde duran Cem Yılmaz'ı görenler, el sallayarak "Cem Ağabey" diye bağırdı.

'Ali Baba ve 7 Cüceler' filmi vizyonda olan Cem Yılmaz, önceki gün Akmerkez'deydi. Ozan Güven ve Zafer Algöz'le alışveriş yapan komedyen, televizyon muhabirlerine "Mikrofon süngerini değiştirsinler, o nedir öyle ya?" diyerek takıldı. Komedyen, ardından otobüs durağına geçerek VIP minibüsünü bekledi.

OTOBÜS DURAĞINDA GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Ortaköy - Taksim seferi yapan bir otobüs Yılmaz'ın tam önünde durunca olanlar oldu. Otobüsün içindeki vatandaşlar telefonlarına sarılarak komedyeni görüntülemeye başladı. Otobüsün şoförü ve yolcular Yılmaz'a "Cem Ağabey" diye bağırınca, komedyen hayranlarına el sallayarak karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zafer Algöz Cem Yılmaz Ozan Güven Akmerkez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

İsaMobil-IOS:

Filmler tutmayınca böyle ucuz tezgahlara yaslan belki yer

27
23
yanıtYanıtla
asd:

düşünsene sen fukarasın, o senin yazdıgın yorumu bile görmüyor. seni tanımıyor nasıl ne şekilde nefes alıyorsun umrunda degılsın. kimsin nesin? öylesine bi yaşayan canlıdan başka nesin? nefes alıp verıyosun kör topal geçiniyorsun. keşke ölsen isa.

yanıt9
yanıt10
LÏBERAL:

ASD nereden biliyorsun okumadigini, sen onun yaninda misin ? Yoksa sen o musun? ??? O isen eger zaten iyice bittin demektir !!!!! Hem burada küfur edilmedigi sürece herkes yorum yapabilir. Ben de hemen bir yorum yapabilirim mesela. Bu adamin eski esprilerinde de bir numara yoktu ki. Egitim ve kültür seviyen neyse güldügün espriler de o seviyedir aslinda.

yanıt5
yanıt0
efemay:

şapkasının renkleriyle ima ettiği mesaj çok enterasan . . . umarım bu da vatan haini degildir. . .

15
25
yanıtYanıtla
tr:

Sarı yok. Oyuzden birsey olmaz

yanıt1
yanıt0
LEYLA:

cem yılmaz seni çoooooooooooooooooooooooooooook seviyoruz

13
22
yanıtYanıtla
Hd:

Kesin vatan haini sapkasi rus bayragini andiriyor haydi horra yürüyün ..mal heriflerr

3
22
yanıtYanıtla
FAKİR:

halk adamı halk la beraber olur vip arabasını beklemez.

19
4
yanıtYanıtla
Urfalı:

Türkçeniz bu kadar işte.."şaşkına uğramak" ne ..

15
4
yanıtYanıtla
fatma:

bunu diyen bir urfalı tebrik ediyorum seni urfalıların türkçesi mükemmeldir herkes bilir. haha

yanıt5
yanıt2
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title