Haberler

Cem Yılmaz'dan Ünlülere "ALS" Göndermesi

Güncelleme:

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ALS hastalığıyla ilgili bağış kampanyasını şova dönüştürenlere yayınladığı video ile göndermede bulundu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ALS hastalığıyla ilgili bağış kampanyasını şova dönüştürenlere inanılmaz bir gönderme yaptı.

KENDİ MAKETİNE BUZ DÖKTÜ

Facebook hesabından bir video yayımlayan Cem Yılmaz, ALS hastalığı ile ilgili bağış kampanyasının şova dönüştürüldüğünü, kendine özgü yöntemiyle anlattı. Görüntülerde ünlü komedyenin önce içkisine buz koyduğu, ardından da içi buz dolu kabı maketinin üzerine döküp içkisini yudumlamaya devam ettiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Cem Yılmaz Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (14)

savaş:

aynen katılıyorum o şovmenlere güzelbir hareket yapmış tbrlr

40
35
yanıtYanıtla
sevmiyorum bunu:

içki içerek mi güzel bir hareket yapmış oldu bu adam şimdi ? buz dökenlerin hareketi bile senden daha onurluydu

46
18
yanıtYanıtla
arif:

güzel noktaya değinmişsin ama sen kendine çeki düzen ver önce cem yılmaz her gün bir haberin çıkıyor ayrıca mason falan diyorlar sana ateş olmayan yerden duman çıkmaz

46
14
yanıtYanıtla
csr:

valla helal olsun bu eleştirenler siz malmısınız adam gönderme yapıyor anlamıyormusunuz

25
34
yanıtYanıtla
kayserili Ali rıza:

Muharrem İnce olsa buzu rakıya atardı

18
10
yanıtYanıtla
erkn:

süper bir hareket . daha als nedir bilmezler sosyal ağlarda paylaşmak için video çekerler destk oluyoruz drler. ocak ayında destek olun samimiyetinizi görelim.

16
12
yanıtYanıtla
ihsan:

bu aralar als hastalarına kovalarca su dökerek destek oluyorlar yani destek değil israf ediyorlar o kovalara para doldurup da bi yardım kuruluşuna gidinde destek olun bir işe yarasın bilginize

14
6
yanıtYanıtla
fahoo:

ecdadımız biz içki içelim diyemi bu vatanı kurtardı. . . biz bitmişiz. . . .

3
5
yanıtYanıtla
Doç. Dr. Metin Bal:

Cem Yılmaz''ın vermek istediği mesaj şu: tüm bu ünlü kimseler sadece kendi imajları üzerine buz döküyorlar, yoksa gerçeklikte dünya umurlarında değil. Dikkat ederseniz Cem beyin imajı bu durumun farkında olduğununu bize gösterdiği an kameraya bakıyor. Bu ustaca bir video.

4
2
yanıtYanıtla
İİ:

BANA NE DİYOR KİM HASTA OLRSA OLSUN PARA BENİM PARAM İÇKİMİ İÇER KEYFİME BAKARIM DİYOR İNSANCIK

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title