Haberler

Cem Yılmaz Ayrılık Dedikodularına Gönderme Yaptı

Güncelleme:

Ünlü komedyen boşanma iddialarına Twitter'dan paylaştığı yeni yıl mesajında, "Boş işlerle uğraşmayın." diyerek yanıt verdi.

Geçtiğimiz haftalarda yaşadıkları bir tartışma sonrası evlerini ayırdıkları ve boşanma kararı aldıkları haberleriyle gündemden düşmeyen Cem Yılmaz- Ahu Yağtu çifti, iddialar ortaya atıldıktan sonra bir açıklama yapmamıştı. Çıkan haberlerin doğruluğu hakkında çiftten gelecek bir açıklama beklenirken Cem Yılmaz, sosyal medyada paylaştığı son tweetle ayrılık dedikodularına gönderme yaptı.

BOŞ İŞLERLE UĞRAŞMAYIN

Dedikoduları yalanlamayan ünlü komedyen, "Yeni yılda hepinize mutluluklar dilerim. Boş işlerle uğraşmadığınız kendinize ait bir dünyanız olsun. Etrafa neşe, mutluluk verin.(Kolay bu)" şeklindeki tweetiyle akıllarda soru işareti bıraktı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Cem Yılmaz Ahu Yağtu Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

alperdd@dd.com:

milletin yuvasi yikilirsa ne kadar sevineceksiniz...size ne kardesim insanlarin ozel hayatindan...

27
3
yanıtYanıtla
saratmu-ratmu@hotmail.com:

adam doğru söylemiş boş işler demesi çok doğru.

22
2
yanıtYanıtla
Almanyali_66a.bozkurt@hotmail.com:

Ama gercek olan birsey var. BOSANACAKSINIZ...Siz sanatcilar busunuz. Aile sizin neyinize.. Para..Pul...Söhret..Gerisi sizin icin REKLAM...Gidin yolunuza ve güzelim Evlilik ve Aile gibi müheseseleri böyle basitlestirmeyin...

16
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title