Haberler

Cem Yılmaz Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Ünlü komedyen, 'filmini korsandan izledim' diyenlere sert tepki gösterdi.

Ocak ayı başında vizyona giren 'CM101MMXI Fundamentals' gösterisiyle üç haftada üç milyon seyirci barajına yaklaşan Cem Yılmaz, İstanbul'un hemen her semtinde merkezi noktalar ve otobüs duraklarında yer alan afişlerinin sayısını artırdı. Bin billboardla işe başlayan komedyen, bu sayıyı beş katına çıkardı.

Ünlü komedyen bu girişimlerinden sonra Twitter'da 'korsan film izledim' diyenlere de sert tepki gösterdi.

AFİŞLER İÇİN 300 BİN TL HARCAYACAK

Cem Yılmaz, 22 günde 2 milyon 711 bin 118 kişiyi sinema salonlarına çeken gösterisinin afişleri için 300 bin TL'yi gözden çıkardı. Göstenin elde ettiği toplam hasılat, 26 milyon TL'yi aştı.

CELAL İLE CEREN 1 MİLYONU GEÇTİ

Şahan Gökbakar'ın filmi 'Celal ile Ceren' ise, bir haftada 1 milyon barajını geçti. 1 milyon 142 bin izleyici, gişeye 10 milyon 733 bin TL hasılat bıraktı. Gökbakar, filmi vizyona girdiği tarihten itibaren iki haftalık reklam kampanyası başlatmıştı.

KORSANA SERT TEPKİ

Cem Yılmaz, gösterisinin korsan kaydını izleyenlere ateş püskürdü. Yılmaz, Twitter'da "'Korsandan filminizi bedava izledim' deyip gülen kardeş, sinemanın geleceği sen ve senin gibilerin elinde... Aferin, aynen devam" diye yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yılmaz Ateş Cem Yılmaz İstanbul Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title