Haberler

Cem Vakfı Genel Başkanı Döner'den Başkan Aydın'a Ziyaret

Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Döner, ağırlıklı olarak iş adamlarından oluşan bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirtti. Bunun neticesinde de bazı sıkıntıları aştıklarını aktaran Döner, "Mezhep kavramını kullanmıyoruz. Ayrıca Sivas yönetimimiz sizi çok seviyor. Bir idareci olarak sizin bakış açınızın Türkiye'ye hakim olmasını dilerim. Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'a da aynı şeyi söyledim." ifadesini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın ise yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek, "Etnik yapıyla uğraşanların gelişmişliği düşük ülkeler olduğunu görüyorsunuz. Bunun adına siyaset deyin, ne derseniz deyin, herkes işine geldiği şekilde faydalanmak istiyor. O zaman olan halka oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

Belediye Başkanı Sami Aydın, ziyaret anısına Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner'e hediye takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title