Haberler

Cem Uzan Yeniden Yargılanmak İçin 2. Kez Başvurdu

Güncelleme:

Yalçın Akdoğan'ın 'Kumpas' açıklamalarının ardından yeniden yargılanmak için bana da kumpas kuruldu diyen Cem Uzan Cemil Çiçek'e 2. kez başvurdu.

Yalçın Akdoğan'ın açıklamalarının ardından 'Bana ve aileme kumpas kuruldu' diyerek Meclis Başkanı Cemil Çiçek'e daha önce mektup gönderen Cem Uzan bu sefer de faks gönderdi.

"YENİDEN YARGILAYIN"

Başbakan Erdoğan'ın, siyasi işlerden sorumlu Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın, Ergenekon ve Balyoz sanıklarına yönelik yaptığı "kumpas kuruldu" açıklamasının ardından, "Bana ve aileme de kumpas kuruldu" diyerek, yeniden yargılanma hakkı isteyen Cem Uzan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e ikinci kez başvuruda bulundu.

"HEM FAKS HEM MAİL GÖNDERDİM"

Taraf'ın haberine göre; Halen Paris'te yaşayan ünlü işadamı Cem Uzan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in, "Uzan'ın mektubu bana ulaşmadı" açıklamasına tepki göstererek, mektubun hem faks yoluyla hem de mail olarak iletildiğini bildirdi.

"MAKAMINIZA YAKIŞMADI"

Cemil Çiçek'e 10 Ocak'ta yeni bir mektup yazan Uzan, ikinci mektubunda, "Cemil Bey, açıklamanız makamınıza hiç yakışmadı. Açıklamanızda Cem Uzan'ın mektubu bana gelmedi, demişsiniz. 5 Ocak tarihli mektubum size, hem faks olarak hem de mail olarak gönderildi. Faksın gelip gelmediği de sekreteriniz Neşe Hanım aracılığı ile kontrol edildi. Ama ben yinede ne olur ne olmaz diyerek mektubu yeniden gönderiyorum" dedi.

"BANA DA KUMPAS KURDULAR"

Uzan, ikinci mektubunda da, kendisi ve ailesine büyük bir kumpas kurulduğunu ifade ederek, Uzan Ailesi'ne yeniden yargılanma hakkı verilmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yalçın Akdoğan Cemil Çiçek Cem Uzan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Hasan ERLeon@hotmail.com:

alıştı devletin paralarına tabiki bırakmaz.

18
4
yanıtYanıtla
Filizbmw-m9-power@hotmail.de:

kemal beyinde yapacagi o, eger bir basa gecse is bitti demek, merkez bankasini ya Tel avive yada Esada teslim eder

10
5
yanıtYanıtla
MuroCan_01_07@hotmail.com:

Buda fırsattan istifade edecek aklı sıra ulan Türkiye yi ne sanıyorsun sen

6
5
yanıtYanıtla
emiliCitak118@gmail.com:

imar bankası yüzünden çektiğimiz üzüntüyü biz biliriz 70 yaşındaki adamın kefen parası gitti birde çıkmış konuşuyorsun

11
0
yanıtYanıtla
Zaza slm verdi lazaMuzzdar_musa12@hotmail.com:

Cemcim merak etme Sen yakında Başbakan'da yanına misafir olacak...

6
2
yanıtYanıtla
Raziye cırıkraziye.67@hotmail.com:

ayrıca interpol tarafından aranıyorsunuz interpolun mrekezinde yaşıyorsunuz ajan olmanız kuvvetle muhtemel.koskoca ABD motorola şirketini dolandırmışsınız şereften bahsedecek en son kişisiniz

1
0
yanıtYanıtla
Raziye cırıkraziye.67@hotmail.com:

zamanında paramı çekmeseydim gitmişdi ama imar bankası için fısıltı

1
0
yanıtYanıtla
Off Shore Imar Bankmahizer@gmx.de:

Cem Uzan sen öyle Vatandaslarin Hakkini ye.Haram olsun eyer geri vermessen.Annen ve Baban 7 Sülelen Cehennemde yanacak haberin varmi?Türkiyeyi yedin nerdeyse satacakcin.Gizleniyorsun!Zenginim diyorsun.Ama benim gibi bir Gariban olan Imar Off Shore da zamaninda Emekli Parasini yatiran 50 000 Euro geri ödiyemiyorsun.Yuuuh Yalanci !Allah insallah Dualarimi kabul eder sende gör Gününü.Öbür Dünyada nasil cekeceksin ........!Allah islah etsin-.Din Iman Seref nasip etsin sana!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title