Haberler

Cem Uzan'dan Galatasaray'a Küfürlü Tepki

Güncelleme:

Cem Uzan, Galatasaray'ın resmi Twitter hesabının Başakşehir maçının ilk yarısındaki skoru paylaşmasının ardından küfürlü tepki gösterdi.

Her platformda Galatasaray'a başkan olmak istediğini dila getiren Cem Uzan, 3-3 sona eren Başakşehir maçında çileden çıktı.

KÜFÜRLÜ TEPKİ

Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 yenik kapatan Galatasaray'da taraftarlar protesto düzenlerken, sosyal medya da Cem Uzan rüzgarı esti. Cem Uzan, Galatasaray'ın resmi Twitter hesabının Başakşehir maçının ilk yarısındaki skoru paylaşmasının ardından küfürlü tepki gösterdi. Cem Uzan, küfürlü twetini daha sonra sildi.

"EMEKLİ OLUN VE İSTİFA EDİN ARTIK"

Cem Uzan, maçtan sonra ise yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı; Sayın başkan. Yönetimiz ile birlikte emekli olun ve istifa edin artık. Para pul konuşmayı bırakın sportif başarı? Dünyanın en salak, en yetersiz teknik direktörleri ile görüşmeyi bırakın. Duyduğuma göre forma reklamı para karşılıği değil.. Apt. daireleri karşılığı. Dogru mu yalan mi acikla baskan!!!!"



Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Cem Uzan Twitter Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

MiranMobil-IOS:

Gs i anca sen kurtarirsin baskan. Türkiyede basbakan olmaya hakki olan bir insansin

7
5
yanıtYanıtla
SINIR İL KARS:

Aslında tayyip baba bu adama af çıkar sa türkiyeye gelse gs nin başına geçse bizi şampiyonlar ligi şampiyonu yapsa sonrada tekrardan tayyip baba deseki af dan vaz geçtim sonrada bu adam tekrar yurt dışına kaçsa daha sonra gs yine Avrupa dan men yese olmazmı?

7
3
yanıtYanıtla
uzan:

Cem uzan gel başkanımız ol 10 sene ambargo koyalım bütün kupalara

8
1
yanıtYanıtla
Ahmet boyuMobil-IOS:

Helal olsun sana gelbutakımın başına başkan????????

5
3
yanıtYanıtla
uzayli fenerli:

galiba yukklu bahis iddia oynadi para kalmadi cem abide ondan kiziyor ben fenerliyim sen gel fenerli ol sporada politika yalan dolan bulasti.

6
2
yanıtYanıtla
ases:

gel de başkan ol cemmmmmmm

5
3
yanıtYanıtla
doğuvan:

Sende başkan ol tak borcu çek git. Sistem böyle yürüyor biri gelir koltuğa kasasını doldurur gider. Cebini diyecektim ama artık cep doldurmak yetmiyor belli ki birileri kasayı dolduruyor birileride hobi olsun diye ayyakkabı kutularını dolduruyor.

5
3
yanıtYanıtla
tarkan:

Butun galatasaraylilar kufur ediyor kufuru en cok hak eden takim suanki durumda

5
1
yanıtYanıtla
akp.nin erzurumdaki besili ak tosunu:

yaaavvv cam uzan abı senda anladın gs denan takımın bi ışa yaramadığıı. . . FANARBAHÇAMIZA GAL KLUB UYASI OL . . Yaavvv. . . .

1
5
yanıtYanıtla
Okuyan tosuna ....:

Sen önce yazı yazmayı öğren türkçede şiveler konuşurken vardır yazılırken şive farkı yok.

yanıt4
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title