Haberler

Cem Uzan'dan Galatasaray'a Hoca Uyarısı: Sakın Almayın Bu Deliyi

Güncelleme:

Cem Uzan, adı teknik direktörlük için geçen Bielsa konusunda, ''Bielsa deli! Maçları buz kovasının üstünden seyreder. Sakın almayın'' diyerek Galatasaray'ı uyardı.

En büyük hayali Galatasaray'a başkan olmak olan Cem Uzan, Fransa'dan sarı-kırmızılı yönetime teknik direktör konusunda uyarılarda bulundu.

"SAKIN ALMAYIN"

Cem Uzan, adı teknik direktörlük için geçen Bielsa konusunda, ''Bielsa deli! Maçları buz kovasının üstünden seyreder. Marsilya tüm maçları 60. dakikadan sonra kaybetti. Sakın almayın'' uyarısında bulundu.



EN SON MARSİLYA'DA ÇALIŞTI

Arjantinli Marcelo Bielsa, teknik direktörlük kariyerine 1990 yılında Newells Old Boys takımında başladı. Marcelo Bielsa, son olarak Marsilya'da görev yaptı. 2014-15 sezonunda mavi-beyazlı ekibi çalıştıran Bielsa, bir sonraki sezonun ilk maçının ardından istifa etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Cem Uzan Marsilya Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

haci:

beter olun seneye kümeye düşersiniz inşallah para olmayınca şikede olmuyor şike olmayınca şampiyonlukta olmuyor haliyle kaldı 3 futbolcunuz onlarda sezon sonu gider snajder muslere ve selçuk onlar gidince konyayı bile yenemezsiniz cinconlar

9
11
yanıtYanıtla
............:

Galatasaray Ersun Yanal, Ertugrul Saglam ya da Sergen Yalçin gibi isimleri teknik direktörlük konusunda degerlendirmelidir!

1
16
yanıtYanıtla
Sporsever:

Dışardan akıl vereceğine yiyosa gelde buradan akıl ver vatandaşlıktan çıkaracaksın bu hırsızları pismş kelle gibi sırıtıyor bide

5
3
yanıtYanıtla
anzavurMobil-ANDROID:

gel gari GS basina

3
3
yanıtYanıtla
Salih:

Galatasaray ın yıldızdan akıl almaya ihtiyacı yok

4
0
yanıtYanıtla
MehmetMobil-IOS:

Gelde başbakan ol

2
2
yanıtYanıtla
KSK:

YA KONUSMA SENDE ALLAH ASKINA FRANSADA LÜKS MEKANLARDA GEZİP TOZUP AHKAM DERSİ AKIL HOCALIGI YAPACAGINA MADEM COK SEVIYON GALATASARAYI SUREKLI DİLİNDEN DÜŞMÜYO TÜRKİYEDEN MİLYARLARCA DOLAR YÜRÜTTÜN 100-200 MİLYON DOLAR VER GALATASARAYADA GÖRELIM GERCEK GS LI OLDUGUNU OYLE BEDAVADAN KONUSMAKLA OLMUYO ! 100-200 MILYON DOLAR SENIN ICIN BIR AYLIK MAAS GİBİ BİRSEY KOYMAZ SANA

3
0
yanıtYanıtla
anti kiyma makinasi:

Bu ne kadar rahat ahkam kesiyor yaw?

2
1
yanıtYanıtla
Gün gelir:

Kes zırto burda paran varken fenere destek gs köstek oldun cıkmış şimdi konuşuyorsun nallatma kendine

1
2
yanıtYanıtla
CocoMobil-IOS:

Eh nolmus, siz de hain deyil midiniz ?

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title