Haberler

Cem Küçük Beü'de 15 Temmuz'u Anlattı

Bülent Ecevit Üniversitesi’nin (BEÜ) konuğu olarak Zonguldak’a gelen Cem Küçük "Öncesiyle Sonrasıyla 15 Temmuz" adlı söyleşide, darbe teşebbüsü ve etkileri hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin (BEÜ) konuğu olarak Zonguldak'a gelen Cem Küçük "Öncesiyle Sonrasıyla 15 Temmuz" adlı söyleşide, darbe teşebbüsü ve etkileri hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak İl Emniyet Müdürü A. Metin Turanlı, Protokol üyeleri siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, BEÜ akademik ve idari personeli, öğrenciler ve Zonguldak halkı yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmasına konferans daveti için BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'e teşekkür ederek başlayan Cem küçük yaptığı konuşmada Terör örgütlerinin birbirinden beslendiğine dikkat çekti: "Nöbetleşe terör yapan FETÖ, IŞİD ile PKK aynı kaynaklardan beslenmektedir. Emperyalist ülkeler, sadece bu ülkelerin kaynakları ile ilgilenirler. Bu örgütler emperyalizmin maşasıdır. Bu örgütleri de bunlara yardım ve yataklık edenleri de ne tarih ne toplum affetmeyecektir. En temel insan hakkı olan yaşam hakkının düşmanı olan bu terör örgütlerine destek olanların barış sözleri aldatmacadır. Terör örgütlerine kucak açan ülkelerin insan hakları, demokrasi umurunda değildir. Türkiye ile hesabı olanlar bu örgütleri maşa olarak kullanmaktadır."

Küçük: "FETÖ konusunun ne kadar önemli olduğu herkesin aklına mıh gibi yerleşti"

"FETÖ konusunun ne kadar önemli olduğu herkesin aklına mıh gibi yerleşti. Bundan sonra devletin ve toplumun bütün hücrelerinden FETÖ unsurları sökülüp atılmalı. Türk milleti üzerine düşen sorumluluğu 15 Temmuz gecesi yerine getirdi. Bu başarı onlarındır. Bu millet darbeyi önlemiştir. Tankın altında kalarak, darbecilere göz açtırmayarak, şehit düşerek gerekeni yapmıştır. Ancak her şeye rağmen dik durmak, birbirimize sahip çıkmaktan başka çaremiz yoktur. Bu olaylarda şehit olanlara Allah'tan rahmet dilerim, milletimizin başı sağ olsun" dedi. Küçük, konuşmasının sonunda gelecekte bu tür girişimlere karşı daha uyanık olmak için çok okumanın önemine dikkat çekti.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı konferans anısına gazeteci-yazar Cem Küçük'e teşekkür plaketi takdim etti.

Program sonrası Cem Küçük, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırarak "Cehennem Köpekleri FETÖ" adlı yeni kitabını da imzaladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Mahmut Özer Zonguldak Cem Küçük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title