Haberler

Cem Kara'ya Teşekkür Ettiler

Güncelleme:

Cem Kara'ya Akalan köyü muhtarı Halil Akgeyik tarafından teşekkür plaketi ve teşekkür belgesi verildi.

CAMİYE YARDIM YAPAN BAŞKAN CEM KARA'YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya temeli atılan ve yapımına başlanan Akalan köyü camisine yardımlarından ötürü Akalan köyü muhtarı Halil Akgeyik tarafından teşekkür plaketi ve teşekkür belgesi verildi.

Bilindiği gibi Çatalca Akalan köyünde geçtiğimiz günlerde yeni yapılacak köy camisinin temeli atılmıştı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da caminin yapım aşamasında Çatalca Belediyesi'nin imkanları dahilinde cami inşaatına yardım edileceğini açıklamıştı. Temel atma törenin ardından önceki gün Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya Akalan köyü muhtarı Halil Akgeyik, Akalan cami imamı Hasan Ustaoğlu tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın makamında gerçekleşen ziyarette cami inşaatına yardımlarından ötürü Belediye Başkanı Cem Kara'ya Akalan köy muhtarı Halil Akgeyik tarafından bir teşekkür plaketi verilirken, ayrıca Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan tarafından da teşekkür belgesi verildi. Başkan Cem Kara bu ziyaret esnasında yaptığı açıklamada ise Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan ve Muhtar Halil Akgeyik teşekkür etti. Başkan Cem Kara "Köy muhtarımız Halil Akgeyik ve İlçe Kaymakamımız Dr. Nevzat Taşdan'a ben de bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaların bu tarz ödüllendirilmesi bizim hizmet şevkimizi arttırırken, ilçede birlik ve beraberliğin de artmasını sağlıyor" dedi.

Geçen yıl Binkılıç Mahallesi'nde yapılan cami onarımını da hatırlatan Başkan Cem Kara "52 kilometre uzaklıktaki mahallemiz Binkılıç'ta da merkez camisinin etrafını, dış cephesini, gasilhanesini, tuvaletlerini ve abdesthanelerini elden geçirdik. Geçtiğimiz sene Ramazan bayramında çalışmalarımızı bitirmiştik ve buradaki camimiz daha güzel bir görünüm aldı. Cami gibi, sağlık ocağı gibi, okul gibi yapılar kamunun mallarıdır ve imkanlarımız dahilinde kamu binalarını güzelleştirmeye çalışıyoruz.

Umut ediyorum ki Akalan köyümüzün camisi de el birliğiyle yapılacaktır. Biz de Çatalca Belediyesi olarak elimizden geldiğince yardım edeceğiz ve imkanlarımız dahilinde elimizi taşın altına koyarak, camimizin yapımını hep birlikte gerçekleştireceğiz," dedi. Yaklaşık bir saat süren görüşme sonrasında Akalan köyü Muhtarı Halil Akgeyik ve Akalan cami imamı Hasan Ustaoğlu, başkanlık makamından ayrılırken, Başkan Cem Kara'ya Akalan camisine yardımlarından dolayı teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat Taşdan Cem Kara Çatalca Akalan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title