Haberler

Cem Garipoğlu'nun Cenazesinde Anne, Baba ve Ağabeyi Yan Yana Namaz Kıldı

Güncelleme:

Cem Garipoğlu'nun cenaze namazında babası Mehmet Nida, annesi Tülay Makbule ve ağabeyi Levent yan yana saf tuttu.

* Cem Garipoğlu'nun cenaze namazında babası Mehmet Nida, annesi Tülay Makbule ve ağabeyi Levent yan yana saf tuttu.

Garipoğlu ailesi kameralardan uzak kalmak için cemaatin arkasına geçti.

Namazı helallik isteyen cami imamları değil, Garipoğlu ailesinin getirdiği bir imam kıldırdı.

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: İdris TİFTİKCİ - İstanbul DHA

Cezaevinde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun cenaze namazı Karacaahmet Mezarlığı içindeki Şakirin Camii'nde kılındı.

Cem Garipoğlu'nun tabutu camiye getirildiğinde avlu boştu. Tabutun başında duran bir kişi dışında kimse yoktu. Camiye bir başka cenaze daha getirildi. İkinci cenazeyle birlikte avlu doldu. Caminin uzak bir köşesinde taziyeleri kabul eden Garipoğlu ailesi sık sık birbirlerine sarılarak teselli bulmaya çalıştı. Baba Mehmet Nida Garipoğlu, eşi Tülay Makbule Garipoğlu ve oğlu Levent'e sarılarak güç bulmaya çalıştı.

CILIZ HELALLİK

Cenaze namazı kılmak için saf tutulduğunda Garipoğlu ailesi kameralardan uzak kalmak için arka sıralara geçti. Cenaze namazında Mehmet Nida Garipoğlu, Tülay Makbule Garipoğlu ve Levent Garipoğlu yan yana saf tuttu. Cemaatin arkasına geçen Garipoğlu ailesi hep birlikte namaz kıldı. Anne Tülay Makbule Garipoğlu cenaze namazına eşlik etti. Anne başını öne eğerek hem namaz kıldı hem de görüntü vermemeye çalıştı.

NAMAZI DIŞARIDAN GETİRİLEN İMAM KILDIRDI

İki cenaze için iki imam geldi. İmamların cenazeleri ayırmaması isim duyurusu yapmaması dikkat çekti. Her iki cenaze için de peşpeşe helallik alındı. Cenaze namazı helallik alan imamlar tarafından değil de dışardan gelen üçüncü bir kişi tarafından kılındı. Namazı kıldıran kişinin Garipoğlu ailesi tarafından getirildiği öğrenildi.

AİLE KABRİSTANINDA TOPRAĞA VERİLDİ.

Garipoğlu ailesi Cem'in tabutu toprağa verilmek için götürülürken de arkasından yan yana yürüdü. Kameralardan rahatsız olan aile yakınları tepki gösterdi. Cem Garipoğlu'nun cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda aile kabristanında toprağa verildi. Basın mensuplarının mezara yaklaşmasına izin verilmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şakirin Camii Cem Garipoğlu Karacaahmet İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title