Haberler

Cem Çalışkan Güven Tazeledi

İzmir Fenerbahçeliler Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda, mevcut başkan Cem Çalışkan, tek liste girdiği seçimde tüm üyelerin oyunu alarak güven tazeledi.

İzmir Fenerbahçeliler Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, mevcut başkan Cem Çalışkan, tek liste girdiği seçimde tüm üyelerin oyunu alarak güven tazeledi.

İzmir Fenerbahçeliler Derneği lokalinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısı, samimi bir ortamda gerçekleşti. Genel kurula tek aday olarak katılan mevcut başkan Cem Çalışkan, tüm üyelerin oyunu alarak 3'ncü kez başkanlığa seçildi.

Derneğin eskiye oranla daha aktif çalışacağından bahseden başkan Cem Çalışkan "Yönetimimize katılan yeni arkadaşlarımızla birlikte güzel bir sinerji yakaladık. Amacımız sadece spordan ibaret olmayan, diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde, her alanda organizasyon yapacak bir yapıya kavuşmak" dedi. Çalışkan, Fenerbahçe bayrağını daha yukarılara taşımak için hazırlanan projeleri de en kısa zamanda hayata geçirmek istediklerini söyledi.

İzmir Fenerbahçeliler Derneği'nde yeni oluşan dernek yönetimi ve görev dağılımı ise şu şekilde yapıldı; Cem Çalışkan (Başkan), Edip Büyükkökdere (Başkan Vekili), Mehmet Akdemirci (Genel Sekreter), Güngör Yıldırım (Sayman), Tolga Ekiz (Başkan Yardımcısı), Cenk Obuz (Başkan Yardımcısı), Korhan Uluer (Başkan Yardımcısı), Cem Kavur (Yönetim Danışmanı), Raif Ataman (Organizasyon Sorumlusu), Emre Aybars (İletişim ve Basın Danışmanı), Tufan Ekiz, İlkay Yılmaz, Olcay Aslan, Hüseyin Ülkü, Alper Aras Yaycı, İlker Böberci, Okan Koç, Ali Barış Çakrak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title