Haberler

Çelikcan: "Yol Sorununu Büyük Ölçüde Çözdük"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Çağırkanlı ve Taşçı mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Çağırkanlı ve Taşçı mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Çelikcan, Çağırkanlı Mahallesi'nde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Yüreğir'de yol sorununu büyük ölçüde çözdüklerini belirten Başkan Çelikcan, "İlçe genelinde göreve geldiğimiz günden bu yana ilçe genelinde 450 bin ton sıcak asfalt, 1 milyon 200 bin metrekare sathi kaplama, 520 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik. Ekiplerimizin girmediği mahalle kalmadı. Yaklaşık 7 yılda 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla yol yaptık" dedi.

Yüreğir Belediyesi ekiplerinin yol çalışmalarının aralıksız sürdüğünü dile getiren Başkan Çelikcan, "Şuanda Vayvaylı Mahallemizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Kaşlıca ve Çağırkanlı mahallelerimizde devam ediyor. Ekiplerimiz Kışla ve Levent mahallelerimizde ise asfalt kaplama çalışmaları yapıyor. Doğankent Mahallemizde imarlı yolların açılması çalışması var. 2 ekibimizde ilçe genelinde yama çalışması yapıyor. Hizmetlerimizin gerçekleşmesinde özverili çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Çağırkanlı Mahallesi gezisi sırasında mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Çelikcan, "Muhtarlarımızın mahallelerindeki eksikliklerini bize bildirmesi çalışmalarımızı kolaylaştırıyor. Mahalle sakinleriyle sohbet ettik onların sorunlarını dinledik, isteklerini aldık. Her an vatandaşımızla bire bir temas halindeyiz. 'Halka hizmet, Hakk'a hizmet' inancı ile çalışıyoruz" dedi.

Yüreğir Belediyesi'nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri Başkan Çelikcan'a teşekkür ettiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çelikcan Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title