Haberler

Çelikcan: "Ülkemizin Geleceği İçin İstikrar Şart"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yaptığı mahalle ziyaretlerinde Türkiye’de devam eden istikrarın sürmesi için AK Parti’nin tek başına iktidar olması gerektiğini belirterek, “Gece gündüz demeden dünü ve bugünü vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yaptığı mahalle ziyaretlerinde Türkiye'de devam eden istikrarın sürmesi için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerektiğini belirterek, "Gece gündüz demeden dünü ve bugünü vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Çelikcan, Yumurtalık İlçe Başkanı Sami Karnas ile birlikte ilçeye bağlı Yeşilköy, Kaldırım, Zeynepli ve Haylazlı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde AK Parti'ye destek istedi. Çelikcan, AK Parti iktidarı ile Türkiye'nin huzuru ve güveni yakaladığını belirterek, "Vatandaşlarımız AK Parti döneminden önceki hükümetleri hatırlamalarını istiyoruz. Özellikle yeni yetişen nesiller bu dönemleri hiç yaşamadılar, bilmiyorlar. AK Parti kurulduğu günden bu yana ilk hedefi vatandaşa hizmet olmuştur. Doğumdan emekliliğe hayatın her alanında vatandaşlarımız için hizmet ve proje üretmeye devam etmektedir" dedi.

AK Parti'nin vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hareket ettiğini ve bu yüzden 3 dönem tek başına iktidar olduğunu söyleyen Çelikcan şunları kaydetti:

"AK Parti, vatandaşlarımızın kurduğu bir partidir. Yaptığı icraatlar her kesim tarafından takdir görmektedir. Artık çocuklarımız okula başladığında kitap derdine düşmüyor. Öğrencilerin kitapları okulun açıldığı ilk gün ders sıralarında hazır. Bütün vatandaşlarımız istediği sağlık kurumuna gidip tedavi olabiliyor. Cumhuriyet tarihinin en fazla yatırımı AK Parti döneminde oldu. Vatandaşlarımız refaha kavuştu. Artık uzun vadeli yatırım yapabilir oldular. Türkiye'ye her alanda bir güven gelmiştir. Amacımız bu güven ve huzur ortamının devam etmesidir." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Çelikcan Ak Parti Yüreğir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title