Haberler

Çelik ve Çolakbayrakdar'dan Yemliha Seferberliği

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yemliha Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yemliha Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bölge sakinlerinin taleplerini dinleyen başkanlar, devam eden ve yapılacak projeleri vatandaşlara anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ile birlikte bölge sakinleriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yemliha Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binasında kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, 'Yeni Kocasinan'ı hep birlikte inşa edeceklerini belirterek, bölge sakinlerine daha kaliteli hizmet vermek ve daha yaşanabilir Kocasinan için sosyal odaklı hizmet anlayışıyla daha fazla çalışacaklarını vurguladı.

Başkan Çolakbayrakdar, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerin sıkıntılarını çözmeye gayret ettiklerini ifade ederek, "Kocasinan'ın kırsaldaki en büyük mahallesi olan Yemliha'ya, her geldiğimizde bizler hoş karşılanıyoruz. Öncelikle bunun için hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bütün mahallelerimizde olduğu gibi Yemliha'ya da elimizden gelen ne var ise bunu yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Kocasinan Belediyesi olarak Yemliha'ya sıcak asfalt çalışmasını başlattık. Önümüzdeki günlerde KASKİ burada gereken alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra diğer bölgelerde de asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz. Yemliha Mahallemizin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, "Hemşerilerimin sorunlarına çözüm üretmek adına çalışmalara devam edeceğiz." diyerek noktaladı.

"Yemliha bizim göz bebeğimiz." diye sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise "Birçok hizmeti Yemliha'ya yaptık yapmaya devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon Yemliha'nın ana yolunu genişletip daha konforlu yapacağız. Diğer yapacağımız büyük hizmet ise Yemliha'ya kadın ve gençlik merkezi için çalışıyoruz. Projemizi hazırladık. İnşallah yakın zamanda hizmete girecek." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yemliha Mahalle Muhtarı Mehmet Adanalı, Yemliha Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'e, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş'e plaket takdim etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik AK Parti Yemliha Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title