Haberler

Çelik : "Terör Saldırısını Lanetliyoruz"

İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yaptığı yazılı açıklamada Diyarbakır, Şırnak ve Mardin’de güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıları kınadıklarını ve kan ile beslenen şer odaklarının hiçbir zaman amaçlarına ulaşmayacaklarını söyledi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, yaptığı yazılı açıklamada Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'de güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıları kınadıklarını ve kan ile beslenen şer odaklarının hiçbir zaman amaçlarına ulaşmayacaklarını söyledi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "Pkk tarafından Diyarbakır Lice, Mardin'in Derik İlçesi ve Şırnak-Van Karayolu kontrol noktasında güvenlik güçlerimize yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz. Terör hain yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Kayseri olarakacımız çok büyük. İki gün içerisinde iki şehidimiz var. Genç kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Mekanlarını cennet olsun.

Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik hain saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacağını bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Kanla beslenen şer odakları hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar.

Terör saldırılarının amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kargaşa ortamı yaratmaktır. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz.

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Temsilciliği ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı olarak, Türkiye'nin devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçireceğine inanıyoruz.

HAK-İŞ İl Temsilciliği olarak, ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere bir kez daha Yüce Allah'tan Rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Diyarbakır Kayseri Şırnak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title