Haberler

Çelik'ten Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası'na Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

Oda Başkanı Yavuz Ay, ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Çelik'in göreve gelmesiyle birlikte sektörlerinin ciddi bir ivme kazandığını vurguladı.

Ay, "Esnaf şehri olmamız ve esnaf gibi düşünen bir Başkana sahip olduğumuz için bir sıkıntı yaşamıyoruz. Başkanımız bizi her zaman güler yüzüyle kabul etti ve sorunlarımıza el uzattı." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yöneticilikte asıl olanın halkın içinde bulunmak ve onların sorunlarıyla, dertleriyle dertlenerek şehri yönetmek olduğunu söyledi.

Bu bilinçle her zaman esnafın ve halkın içinde olduklarını vurgulayan Çelik, "Zaman buldukça ziyaretler yapıyoruz. Böyle olduğu için esnaflarımızın sorunlarını görüyor ve bir model geliştirerek çözebiliyoruz." dedi.

Kayseri'deki servisçilikle ilgili de övgü dolu ifadeler kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, "Servis işletmeciliğinde Türkiye'de Kayseri'nin yanına yaklaşabilen şehir yok. Bu anlamda esnafımıza teşekkür ediyorum. Ufak tefek sıkıntılar olursa da anında gideriliyor. Huzur ve uyum içinde çalışıyoruz. Böyle devam edeceğinden de eminim. Önemli olan şehirdeki insanlarımızın huzuru ve mutluluğu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title