Haberler

Çelik'ten 'Hoşgeldin Bebek' Ziyareti

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bebek ziyaretinde bulundu.

Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülen 'Hoşgeldin Bebek' projesi kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bebek ziyaretinde bulundu.

Narlı Tepe Mahallesi'nde yaşayan Asiye ve Resul Ayrıç çiftinin evini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, çifte hayırlı olsun temennisinde bulundu. 12 günlük Abdülkerim'e altın takan Çelik, bebeğin ailesi olan Ayrıç çiftine hayatlarında başarılar diledi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Çelik, "Bir yıl kadar önce Resul ve Asiye hanım evlendiler. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu hem nikahlarını kıydı hem de düğünlerini yaptırdı. Bizde duyduk ki çocukları olmuş hayırlı olsun demeye geldik. Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Asiye'yi belediye de işe almış, Resul da özel firmada çalışıyor. Gayet güzel, mutlu bir evlilikleri var. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet bey gerçekten belediyeciliği beşikten, mezara kadar yapan bir belediye başkanımız. Her doğan bebeği ziyaret ediyor. Bugün 17 bin 233 bebeği ziyaret ediyor. Her bebeğe de bir setle gidiyorlar. Bir bebeğin ihtiyacı olan her şeyi getirip taktir ediyorlar. Eskiden belediyecilik çöp toplama, kanalizasyon yapma işleri anlamına geliyordu ama artık sosyal belediyecilik dediğimiz bir kavram var. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bunun en güzel örneklerini veriyor" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, projeden bahsederek, "Asiye kızımız ve Resul oğlumuzun bir yıl önce nikahını da biz kıymıştık evlenmeleri konusunda yardımcı olmuştuk. Bu evliliğin meyvesi olan Kerim dünyaya geldi. Sayın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik'le birlikte onu ziyarete geldik. Bizim 'Hoşgeldin Bebek' projemiz 4 yıldan bu yana devam eden bir projemiz. Beşikten, mezara kadar belediyecilik anlamında çalışmalar yapıyoruz. İşte doğduğunda hoşgeldin bebekle, evlilik okulu eğitimlerimizle biz gençlerimizi ikinci baharlarını hazırlıyoruz. Bir de taziye evlerimiz, taziye çadırlarımızla hayatın sonunda bile belediyecilik anlamında yanlarında oluyoruz. Ben çok mutlu oldum. Asiye kızımız ve Resul oğlumuza mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ayrıç çifti ise, "Allah razı olsun bizi ziyarete geldiler. Bizim iki buçuk yıl sonra bir oğlumuz oldu. Biz şu an çok mutluyuz. Allah kendilerinden razı olsun. Beni ve eşimi işe koydular. Bir eksiğimiz vardı oda yavrumuzdu. Şimdi oda var.Şahinbey Belediyesi'nin 'Hoşgeldin Bebek' projesi çok güzel. Belediye Başkanımız Tahmazoğlu'na teşekkür ederim" diye konuştu.

Ayrıca ziyarete AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti İl Teşkilatı da katıldı. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Çelik Ak Parti Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title