Haberler

Çelik, Miniklere Oyuncak Dağıttı

Güncelleme:

Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Gülpembe Anaokulunu ziyaret etti, minik öğrencilere oyuncak hediyeler dağıttı.

Batman'ın kenar semtlerinden birinde bulunan Gülpembe Anaokulunu ziyaret eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, burada öğretmen ve minik öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Bir süre Anaokulu hakkında okul müdüründen bilgi alan Çelik, daha sonra sınıfları gezdi minik öğrencilerle sohbet etti, onlara oyuncak hediyeler dağıttı.

Merkezi İstanbul'da bulunan bir yayın kuruluşunun Batmanlı Eğitimci Yazar Yavuz Ekinci'nin aracılığıyla, göndermiş olduğu oyuncak hediyelerin dağıtımında konuşan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; "Sevgili çocuklar sizinle bir arada bulunmak bizi mutlu ediyor, sizin gözlerinizdeki parıltı bizde daha çok çalışma azmi sağlıyor. Bu gün burada Eğitimci Yazar aynı zamanda Batmanlı bir misafirimizle birlikte buradayız. Yavuz EKİNCİ amcanızın girişimiyle Doğan Egmont ve kitap yayın kuruluşunun gönderdiği oyuncak hediyeleri size dağıtacağız. Ben kurumum adına bu işe vesile olan Sayın Ekinci'ye ve yayıncı kuruluşa teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Gülpembe Anaokulunu ziyaretinin ardından Necat Nasıroğlu Ortaokulu ve İlkokulunu ziyaret etti, okul müdüründen okul ile ilgili bilgi aldı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Çelik Yavuz Ekinci Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title