Haberler

Çelik Kasa Hırsızları Yakalandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Zanlıların adliyeye sevk edilmesi Çelik kasa hırsızları yakalandı İstanbul'da girdikleri iş yerlerinden çelik para kasalarını açıp hırsızlık yaptıkları öne sürülen 6 kişi yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Zanlıların adliyeye sevk edilmesi Çelik kasa hırsızları yakalandı

İstanbul'da girdikleri iş yerlerinden çelik para kasalarını açıp hırsızlık yaptıkları öne sürülen 6 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, başta Bağcılar ve Esenler olmak üzere birçok ilçede, iş yerlerinde yaşanan hırsızlık olaylarının ardından çalışma başlattı.

Teknik takipte şüphelilerin, kendi aralarında telefonla şifreli konuştukları, hırsızlık öncesi iş yerleriyle ilgili keşif yaptıkları ve bir iş yerinden soygun yapacakları zaman "hasta var" diyerek birbirleriyle irtibata geçtikleri belirlendi.

Zanlıların iş yerlerinden oksijen kaynağıyla çelik para kasalarını açıp bu yöntemle 7 iş yerinden 15 bin lira çaldıkları tespit edildi.

Düzenlenen operasyonda yakalanan, çok sayıda suç kaydı bulunan A.E, 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan, hırsızlık çetesi lideri olduğu ileri sürülen E.D. ile A.M, R.P, N.B. ve F.F, sorgulanmak üzere Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Bağcılar Esenler 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title