Haberler

Çelik'den Ankara'ya Davet

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik yaptığı yazılı açıklama da son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetlemek için Ankara’ya gideceklerini söyledi.

Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik yaptığı yazılı açıklama da son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetlemek için Ankara'ya gideceklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamasında Çelik, "17 Eylül 2015 Perşembe Günü saat 09: 00 da Hizmet-İş Sendikası önünden Ankara'ya ücretsiz araç kaldıracağız. Ülkemiz yurt içi ve yurt dışı kaynaklı terör ile karşı karşıya. Terör eylemlerinde çok sayıda vatandaşımızı kaybettik. Askerimizi, polisimizi ve koruyucumuzu şehit verdik. Yaşanan bu mevhum olaylar hepimizin yüreğini yakıyor. Geleceğe yönelik kaygı duymamıza neden oluyor. Ülkemizin, birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı kirli bir oyun oynanıyor. Binlerce yıldır kardeşliğimiz bozulmak isteniyor. Bu tuzağa düşmemek birliğimizi ve kardeşliğimizi korumak yine bizim elimizde hep birlikte sağduyumuzu korumalı vicdanımızın sesini dinlemeli fitne ateşini birlikte söndürmeliyiz.

Peygamber Efendimiz (SAV) "Fitne çıktığı zaman ata binen insin, koşan yürüsün, yürüyen dursun, duran da otursun" buyurmuştur. Bizi birbirimize düşürmek isteyen teröre karşı hep birlikte durmalıyız. 8-12 Ekim tarihleri arasında Hizmet-İş Sendikamızın 2015 yılı 3. Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Makedonya da gerçekleşti. Makedonya da havaalanında karşılanmamızdan tekrar uğurlanmamıza kadar kimle karşılaşsak, kimle görüşsek herkes Türkiye de ki son terör olaylarından endişe ediyorlar. Soydaşlarımız sabahlara kadar haber kanallarını izlediklerini ve Türkiye den iyi bir haber beklediklerini ifade ettiler. Bizler için dualar ediyorlar. Türkiye olarak biz sadece sınırlarımız içerisinde değil balkanlarda orta Asya da Afrika da nerede bir soydaşımız nerede bir dindaşımız nerede bir mazlum varsa onlara karşı sorumluluklarımız var inancı içerisindeyiz. Bu yüzden bizim en büyük gücümüz kardeşliğimizdir. Bu süreçte daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıyız. İşte 17 Eylül Perşembe günü gerçekleştireceğimiz "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet " yürüyüşüne tüm üyelerimizi ve hemşerilerimizi davet ediyorum. Araçlar saat sabah 09: 00 da sendikamız önünden hareket edecektir. Programımıza katılmak isteyenlerde çarşamba günü saat 13: 00 e kadar sendikamıza isimlerini yazdırabilirler" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
title