Haberler

Çelik, Basketbol Maçını İzledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyespor’u İzmir Özel Gelişim maçını izledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye spor'u İzmir Özel Gelişim maçını izledi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Antalya Büyükşehir Belediye spor ile İzmir Özel Gelişim maçını tribünde taraftarla birlik de izleyen MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Çelik'e spor severler yoğun ilgi gösterdi.

30 Mart'dan sonra Antalya'yı Antalyaspor'un kırmızı beyazı, 3 Hilalin kırmızı beyazı ve Türk Bayrağı'nın kırmızı beyazı ile donatacaklarını belirten Çelik, "Antalyaspor'u Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takım haline getireceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediyespor Kemal Çelik İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title