Haberler

Çelik: "Ak Parti Hükümeti, Türkiye'nin Büyük Meselelerini Çözdü"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik- AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı - "AK Parti iktidarı olmasaydı, 10-12 yılda aldığımız mesafeyi ancak 100 yılda katedebilirdik"- "Halk, yönetimde birinci derece aktör olmuşsa o memlekette gelişme önündeki engeller aşılır" Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "AK Parti iktidarı olmasaydı, 10-12 yılda aldığımız mesafeyi ancak 100 yılda katedebilirdik" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik- AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı - "AK Parti iktidarı olmasaydı, 10-12 yılda aldığımız mesafeyi ancak 100 yılda katedebilirdik"- "Halk, yönetimde birinci derece aktör olmuşsa o memlekette gelişme önündeki engeller aşılır" Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "AK Parti iktidarı olmasaydı, 10-12 yılda aldığımız mesafeyi ancak 100 yılda katedebilirdik" dedi.AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Çelik, konuşmasında, AK Parti hükümetinin Türkiye'nin büyük meselelerini çözdüğünü söyledi.AK Parti'nin Türkiye'nin demokratikleşme standartlarını yükselttiğini, ekonomisi ve dış politikasını güçlendirdiğini vurgulan Çelik, şöyle devam etti: "AK Parti iktidarı olmasaydı, 10-12 yılda aldığımız mesafeyi ancak 100 yılda katedebilirdik. Geçmişte çok ekonomi program, demokratikleşme programı açıklandı, hiçbiri gerçekleşmedi. Sırrı, istikrar. İstikrarlı yönetim olduğunda, bunlar mümkün olur. Güçlü hükümetin sırrı, arkasında halk iradesi olmasıdır. Halk, yönetimde birinci derece aktör olmuşsa o memlekette gelişme önündeki engeller aşılır."AK Parti iktidara geldiğinde, bir gazetenin "Anadolu iktidarı" başlığı attığını hatırlatan Çelik, halkın, kendisinden oy alıp da iradesini başkasına teslim edenlere karşı devrim yaptığını, "ben öyle bir iktidarı oluşturayım ki milletin evlatları, iktidarları boyunca milletten başkasından talimat almasın" dediğini ifade etti.Çelik, Türkiye'nin her etnik grubu, bölgesi ve sosyoekonomik kesiminden oy almasının, AK Parti'nin büyüklüğünü gösterdiğini dile getirdi.-"Şer şebekelerine karşı mücadele ettik"Ömer Çelik, 7 Haziran'ın, "eski Türkiye'den kurtulup yeni Türkiye'ye yelken açma seçimi" olduğunu kaydederek, şöyle konuştu: "Türkiye'nin çözülmemiş ne kadar meselesi varsa hepsine el attık. Şer şebekelerine karşı mücadele ettik. Bu, sizler sayesinde oldu. Bizim tek başarımız, sizin sözünüzden çıkmamamızdır. Türkiye'yi yönetme hakkı, sadece millete aittir. Egemenlik, kayıtsız şartsız sokaktaki vatandaşa aittir."AK Parti'nin "ilk sözü de son sözü de millet söyler" diyen parti olduğunu aktaran Çelik, şu değerlendirmede bulundu: "Milletin yayın yaptığı frekansa, kaçak yayın soktular. Siyasetçi, ya milletin frekansında yayın yapacak ya da bir kenara geçecek. AK Parti, siyasetin kimyasını değiştirdi. Siyasette daha önce toksin vardı. Siyaseti sağlıklı organizma haline, AK Parti soktu. Hepsi birleşmiş, karşımıza gelmiş, (AK Parti'yi nasıl başarısız kılarız) diyor. Biz de diyoruz ki (Üçünüz yetmez, 10 tane daha karşımıza koyun). Göreceksiniz nasıl ki (muhtar olamaz) denilen liderimizi cumhurbaşkanı yaptık, nasıl ki (kapatılır) denilen AK Parti içinden bu kadar hükümet çıkardık, hor görülen milletin değerlerini Türkiye'nin merkezine yerleştirdik, Türk siyasetini temizledik, inşallah bunun daha fazlasını da yapacağız. Çözüm Süreci'ni de nihayete erdireceğiz, silahlı unsurların ülke dışına çıktığını göreceğiz, 2023'te hayal denilenlerin gerçekleştiğini göreceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Çelik Ak Parti Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title