Haberler

Çelet Uşaglar "Aşg-ı Minire" ile Gülmeden Kırdı Geçirdi

Ayıntap Kültür Sanat Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en geniş kadroya sahip yerel tiyatro topluluğu olma özelliğiyle de dikkat çeken Çelet Uşağ’lar “Aşg-ı Minire” adlı oyunun gala gecesinde izleyenleri gülmekten kırıp getirdi.

Ayıntap Kültür Sanat Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye'nin en geniş kadroya sahip yerel tiyatro topluluğu olma özelliğiyle de dikkat çeken Çelet Uşağ'lar "Aşg-ı Minire" adlı oyunun gala gecesinde izleyenleri gülmekten kırıp getirdi. Oyunun gala gecesinde adeta izdiham yaşanırken grubun yakında bir sinema filmi çekeceği de açıklandı.

Son altı yıldır tiyatroya damgasını vuran, yurt içi yurt dışı turneleriyle dikkat çeken Çelet Uşaglar yeni sezona hızlı başladı. Sahneye yeni koydukları Aşg-ı Minire ile sezonu açan Çelet Uşaglar düzenlenen gala gecesinde adeta izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi. Usta Oyuncu Orhan Uslu'nun kaleme aldığı ve yönettiği Aşg-ı Minire adlı komedi oyununda Orhan Uslu, Mahir Demir, Bülent Kırgöz, Erol Polat, Ebru Avcı, Berkin Çupurbaş, Yasemin Bayatlıer, Şeyma Kozlu, Mehmet Evren, Harun Yılmaz ve Hatice Karakaş rol alıyor. Gaziantep'e yeni atanan bir psikoloğun Gaziantep deki hastanede başından geçen komik olayları anlatan oyunun gala gecesinde adeta izdiham yaşanırken oyunun yönetmeni Orhan Uslu bu güne kadar 300 civarında oyun sahnelediklerini ve bu oyunların tamamının kapalı gişe oynadığının altını çiziyor.

Gala gecesinin sonunda Çelet Uşaglar'ın başarısını kutlayan Akyazıcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Akyazıcı, Abdullah Aksu ve Ahmet Özbal usta oyuncu Orhan Uslu'ya günün anısına özel bakırdan yapılmış kahve takımı hediye ederek ekibi kutladılar. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Uslu Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title