Haberler

Çeleğen; Demokrasiye Kimsenin Gücü Yetmez

Güncelleme:

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen yayınladığı basın açıklamasında askeri darbe girişimini şiddetle kınadıklarını duyurdu.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Belediye Nursi Çeleğen ,"15 Temmuz akşamı ülkemizde, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz mensubu bir grup askerin kalkışması sonucu maalesef polis, asker ve sivillerden oluşan yaklaşık 160 vatandaşımız şehit olmuştur. Bu olay millet olarak hepimizi derinden üzmüş ve yaralamıştır. "Darbe girişimi" de diyebileceğimiz, TSK mensubu bir grup askerin bu akıllara durgunluk veren kalkışmasını şiddetle kınıyoruz. Demokrasiye darbe vurmayı amaçlayan bu kalkışma, emniyet güçlerimizin, askerlerimizin, siyasilerimizin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin ve her şeyden önemlisi halkımızın tüm dünyaya örnek olacak duyarlılığıyla önlenmiş ve daha fazla üzücü sonuçların ortaya çıkmasına mahal verilmemiştir. Bu tür kalkışma ve darbe girişimlerinin demokrasilerde yeri yoktur. Türkiye Cumhuriyeti, tarifi Anayasa'da da belirtildiği üzere Laik, Demokratik Hukuk Devletidir. Milletimizin bölünmez bütünlüğünü amaçlayan bu yönetim yapısını ortadan kaldırmaya yönelik her türlü girişimin başarılı olması mümkün değildir. Demokrasi, tek dayanak noktamızdır. Demokrasiden başka çözüm yolu da yoktur.

Başkan Çeleğen açıklamasının devamında ise amacı ve gayesi sadece milletimize, ülkemize , ,mazlumlara, mağdurlara yardım ve hizmet olan Başkomutan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok büyük geçmiş olsun diyorum. Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun diyorum. Hükümetimize geçmiş olsun diyorum. Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, kamu personeline geçmiş olsun diyorum.15 Temmuz gecesi bu elim hadisede bütün Türkiye'de sokaklara dökülüp, tankların üzerine çıkıp namlunun ucundan çıkan kurşunlara aldırmadan bu vatan için, bu millet için, milli irade için, demokrasi için gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içenlere ağlıyorum, alkışlıyorum, Dua ediyorum, cenabı Mevla'dan rahmet diliyorum. Kahraman polisimize, darbenin karşısında olan askerimize geçmiş olsun diyorum. Bu vatan bu bayrak için şehit olanlara cenabı Allahtan rahmet diliyor görevi başında olanları tebrik ediyor başarılar diliyorum. Teşekkürler Türkiye, teşekkürler Kahramanmaraş, teşekkürler Ekinözü'nün güzel insanları diyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kahramanmaraş Nursi Çeleğen Ekinözü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title