Haberler

Çelebioğlu, Memleketi İnebolu'yu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, İnebolu’yu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, İnebolu'yu ziyaret etti.

Erken Genel Seçim kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren CHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi,Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, İnebolu ilçesini ziyaret ederek, burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Çelebioğlu, 1 Kasım akşamında Kastamonu'da bazı algıların yıkılacağını belirterek, geç ve eksik gelen hizmetlerin daha hızlı gelmesi için yeni bir dönem başlayacağını söyledi. Hüseyin Selami Çelebioğlu, "İnebolu ilçemizin özellikle dağ köylerinin ulaşımında ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntıların doğruluğunu görmek isteyenleri dağ köylerine gitmeye davet ediyorum. Allah korusun bir hasta olduğunuzda ya da başınıza herhangi bir durum geldiğinde bozuk olan yollardan sağlık hizmetinin köyle ulaşması en az 2-3 saat alır. Köy yollarını yaptık diye, köylerimizin sıkıntısı yok diye övünenlerin bu bölgeyi mutlaka görmeleri gerekiyor. Kastamonu il merkezinde gözle görünen alanlarda çalışma yaptık diye övünmek kolay geliyor. Bu köylerde yaşayan vatandaşlarımızın durumunu hiç düşünen yok. Kastamonu'nun en büyük sorunu ulaşım sorunudur. Ulaşım sorunu ilçelerimizde daha fazla hissediliyor. İnşallah bu sorunu 1 Kasım akşamından itibaren hızla çözeceğiz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İnebolu Çelebi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title