Haberler

Çelebioğlu, İnebolu'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

CHP Kastamonu Milletvekili Adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, İnebolu'da köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

1 Kasım Erken Genel Seçimler öncesinde yoğun bir çalışma programı uygulayan Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve Orhan Dana, partililerle birlikte İnebolu'da köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

İnebolu Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen istişare toplantısına muhtarların ilgisi yoğun oldu. Kimsenin siyasi görüşüne karşı herhangi bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde herkesimi kucaklama amacında olduğunu söyledi.

Çelebioğlu, "Halkımız basit bir rahatsızlıktan ötürü doktor olmadığı için Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edilmek zorunda kalıyor. Ambulans da olmasa üzülerek ifade etmek istiyorum ki cennetten bir köşe gibi duran İnebolu'da birçok vatandaşımız hayatını kaybedecek. Bu sorunu her zaman yalıyoruz. Hastane sorunumuz var, yatak sorunumuz var. Doktor sorunumuz var. İnebolu'ya gelen doktoru burada tutamıyoruz, tutmayı beceremiyorlar. Yaşanan sıkıntının takipçisi olması gereken milletvekilleri Kastamonu merkezden İnebolu'ya gelmeyen bir milletvekilini en başta bir vatandaş olarak ben görmek istemiyorum. Halkımızın da böyle milletvekillerini görmek isteyeceğini zannetmiyorum. Kastamonu'ya hizmetle mükellef olan milletvekili bazı mekanlardan kafasını çıkarıp duruma müdahale etmiyorsa o zaman vatandaşımız duruma müdahale edecek" dedi.

Köylerde alt yapıdan üst yapıya kadar pek çok sorun olduğunu hatırlatan Çelebioğlu, "Muhtarlarla istişare ettiğimde birçok köyün 4 yıl önce söz verilmesine rağmen sorunlarının çözülmediğini gördüm. Ulaşım sorununu çözmeyen, içme suyu sorununu görmezden gelen bir vekil anlayışını bu seçimlerde hizmet üretmediği halde ödüllendirecek miyiz? Muhtarların bu noktada işleri çok zor. Köyüne hizmet gelmediği zaman birinci derecede muhatap alınacak kişi muhtarlarımızdır. Muhtarlarımızın köylerine en iyi hizmeti alabilmek için ne yapmaları gerektiği konusunda düşünmeleri gerekiyor. Gelmeyen hizmetleri sorgulamak, takip etmek muhtarlarımızın görevidir. Bunu da tek yolu köyüne hizmet gelmeyen muhtarımız ülkeyi yöneten siyasi iktidara mesaj verilmesini sağlamaktır. Muhtarlarımızda köylerinden siyasi iktidara çok oy çıkmaz ise hizmet gelmez korkusu olmasın. Verilen ve tutulmayan sözlerin hesabını sandıkta mutlaka sorsun. 7 Haziran seçimleri göstermiştir ki artık bu ülkede tek başına salatan sürülen iktidar anlayışı olmayacaktır ve 1 Kasım seçimleri sonrasında iktidarın kurucu ortağı CHP olacaktır. Biz kimsenin hakkını kimseye yedirmeyiz. Köylere hizmeti sandıktan çıkan oy sayısına göre belirlemeyiz" diye konuştu.

Siyasi iktidarın 13 yıllık iktidarı döneminde muhtarlara yönelik herhangi bir düzenleme yapmadığını ileri süren Çelebioğlu, "Her fırsatta muhtarlarımızın yanında olduğunu iddia eden AK Parti şimdiye kadar muhtarlarımız için herhangi bir çalışmanın içerisinde olmadı. CHP milletvekilleri TBMM'ye soru önergesi vererek muhtarların özlük haklarında herhangi bir iyileştirme olup olmayacağını sordu. Daha soru önergesine cevap verilmedi. Muhtarlar olarak günün sonunda elimizde ne var biz ona bakalım. Kastamonulu vatandaşları memleketlerine hizmet beklerken eline silah alanlar kendi illerine daha fazla hizmet getirttiriyorlar. Sizler seçilmiş kişilersiniz ve sizlere baskı kuracak, tehdit edecek kişilere gereken cevabı veriniz. Ortada bir hizmet kavgası var ki ben bu kavganın içerisinde olmak istiyorum. Seçilene kadar partimin seçildikten sonra Kastamonu'nun milletvekili olurum. Bizdensin, bizden değilsin diye bir ayrımın içerisinde yer almam. Daday Belediyesi'ne CHP'li diye her konuda hizmet getiremesin diye önüne engel çıkartılıyor. Tüm engellemelere rağmen Daday Belediyesi hizmetlerini yerine getiriyor. Bu anlayışı tasvip etmiyoruz. Bizde ayrı gayrı olmaz. Milletvekilliğini biz birileri gibi çıkar amaçlı kullanmıyoruz. Memleketime hizmet etmek için uğraşıyoruz. Yaptığımız hizmetleri ve yardımları da reklam amacı olarak da görmüyoruz" açıklamasında bulundu.

Çelebioğlu, konuşmasının ardından muhtarların istek ve taleplerini dinledi. Daha sonra Çelebioğlu, beraberindekilerle birlikte ilçede esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Karakoç Kastamonu İnebolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title