Haberler

Celal Pir, Marmara Belediyeler Birliği'nden Bilgi Aldı

Televizyoncu Celal Pir, Marmara Belediyeler Birliği'ni ziyaret ederek, kişisel gelişim seminerleri ve çevre konusundaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Televizyoncu Celal Pir, Marmara Belediyeler Birliği'ni ziyaret ederek, kişisel gelişim seminerleri ve çevre konusundaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

NTV İcra Kurulu Üyesi ve Star TV'de Jülide Ateş'le birlikte hafta içi her sabah "Bugün" programını sunan Celal Pir, Marmara Belediyeler Birliği'ni ziyaret etti. Görüşmeye Birlik Genel Sekreteri Züver Çetinkaya'nın yanı sıra Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan da katıldı.

NTV Yeşil Ekran konseptinin de kurucularından, tanınmış televizyoncu Celal Pir, Marmara Belediyeler Birliği'nin eğitim çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Birliğin özellikle çevre bilinçlendirme çalışmaları ve kişisel gelişim seminerlerini başarılı bulduğunu belirten Pir, "İnsanı eğitmek gerçekten çok zor bir iş. Marmara Belediyeler Birliği'nin kişisel gelişim seminerleri ile çevre konusunda belediyelere ve vatandaşlara yönelik çalışmalarından haberdar oluyorum. Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de Bursa'da çevreyi kirleten 58 firmayı kapattığını medyadan takip ettim. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin birçok firmayla da kapatma davaları devam ediyor. Başkan Altepe'yi ve Marmara Belediyeler Birliği'ni, yaptığı önemli çalışmalardan dolayı takdir ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"NTV'DE, HALKI BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

İstanbul'u çok sevdiğini belirterek konuşmasına devam eden Celal Pir, "İstanbul'u çok seviyorum. Eminim bu şehirde yaşayan herkes bu şehri çok seviyordur. Ancak bu şehri bu kadar çok seven insanımız, nasıl oluyor da şehri bu kadar kirletebiliyor anlayamıyorum. Beni en çok üzen de piknikçilerin mesire alanlarında ve yol kenarlarında bıraktıkları çöpleri oluyor. Büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri ne kadar özenli çalışsa da halkı bilinçlendirmeden temizlik gelmiyor. NTV'de enerjimizin ve zamanımızın büyük bir kısmını halkı bilinçlendirme çalışmalarına harcadık. Bu yaz da Yeşil Ekran konseptimizle 3 ay boyunca çevre yayınlarına ağırlık vereceğiz" diye konuştu.

ZÜVER ÇETİNKAYA, BİRLİK YAYINLARINI TAKDİM ETTİ

Ziyareti için Celal Pir'e teşekkür eden Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Birliğin çıkarmış olduğu yayınların bir kısmını, tanınmış televizyoncuya takdim etti. Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan da "İstanbul: Derinlik, Değişim, Güç" isimli kitabını Celal Pir'e imzalayarak hediye etti.

BASIN DANIŞMANLARI PLATFORMU'NU KUTLADI

Celal Pir, farklı bir toplantı için Marmara Belediyeler Birliği'nde bulunan basın danışmanlarıyla da kısa süreli bir görüşme yaptı. Pir, Basın Danışmanları Platformu Başkanı ve Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanı Abdullah Arıdoru ile Marmara Belediyeler Birliği Basın Danışmanı Fatih Sanlav'dan platform çalışmalarıyla ilgili bilgi alırken, görüşmede Beyoğlu, Eyüp, Zeytinburnu, Beykoz ve Sultangazi Belediyesi Basın Danışmanları da yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title