Haberler

Celal Doğan Parkı'na Şehit Yalçın Nane'nin Adı Verilecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, son günlerde basında çıkan ’Celal Doğan’ın ismi siliniyor’ iddialarına yanıt vererek, parka şehit Yalçın Nane’nin adının verileceğini kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, son günlerde basında çıkan ' Celal Doğan'ın ismi siliniyor' iddialarına yanıt vererek, parka şehit Yalçın Nane'nin adının verileceğini kaydetti.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve beraberindeki heyetle bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Celal Doğan ismiyle ilgili iddiaların spekülasyon olduğunu belirterek, Doğan'ın isminin her yerden silindiğini yalanladı.

"CELAL DOĞAN'IN DA MEMNUNİYETLE KARŞILAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Toprak, Celal Doğan'ın Gaziantep'e 15 yıllık hizmeti olduğuna değinerek, şöyle konuştu:

"Gaziantep'e hizmet eden, Türkiye'ye hizmet eden ve bu memlekette taş üzerine taş koyan herkesin arkasındayız, onun destekçisiyiz. Celal Doğan'da, 15 yıl Gaziantep'te belediye Başkanlığı yapmış ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış bir siyasetçidir. Şu anda her ne kadar farklı bir siyasi partide yer alsa da veya HDP'ye hizmet ediyor olması bundan önce Gaziantep'e hizmetlerini göz ardı edeceğimizin anlamına gelmez. Bu karar alınırken, tabi Kilis'te Şehit olan Yalçın Nane şehidimizin Arıl'da kendi evinin önündeki caddenin Celal Doğan olması nedeniyle Kamuoyunda Gaziantep Büyükşehir Belediyemizi, hem telefonla hem de sosyal medyada, bireysel başvurularla dilekçelerle bu caddenin isminin, şehidimizin ismiyle değişmesine yönelik bir talep var. Bu taleplerle ilgili biz konuyu meclise taşıyacağız. Meclisimiz uygun gördüğü takdirde, Celal Doğan Parkı isminin değiştirilerek, şehidimizin isminin verilmesine yönelik bir karar çıkarsa uygulanacak. Meclisimizden bir karar alınırsa Celal Doğan'ında bu kararı anlayışla karşılayacağını, hatta memnun olacağını düşünüyorum" - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Osman Toprak Celal Doğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
title