Haberler

Celal Ayrancı Kimdir ? Ayrancı seçilemeyince intihar etti

Güncelleme:

Celal Ayrancı Kimdir ? Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, intihar ettiği iddia edilen aday adayı Celal Ayrancı ile ilgili açıklama yaptı. Yılmaz, "Çok fazla söylenecek şey yok. Şoktayız." dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, intihar ettiği iddia edilen aday adayı Celal Ayrancı ile ilgili açıklama yaptı. Yılmaz, "Çok fazla şey söyleyecek durumda değiliz şuanda. Daha ileriki aşamalarda herhalde savcılık, bu işi takip eden kurumlar gerekli açıklamaları yapacaklardır. Şoktayız." dedi.

BAKAN İNCELEME YAPTI

Ankara Rixsos Otel'de iddiaya göre milletvekili listesine giremediği için intihar eden Ayrancı'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olay yerine bir süre sonra gelen Cevdet Yılmaz, içerde konuyla ilgili bilgi aldı. Yılmaz, daha sonra olay yerinden ayrılırken basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"ŞOKE EDEN HADİSE"

Yılmaz, "Olay henüz sıcak bir olay. Tabi gerekli incelemeleri güvenlik güçlerimiz, savcılığımız yapıyor. Değerli bir arkadaşımız, Bingöllü bir hemşerimiz. Böyle hepimizi hakikaten şok eden bir hadise. Çok fazla şey söyleyecek durumda değiliz şuanda. Daha ileriki aşamalarda herhalde savcılık, bu işi takip eden kurumlar gerekli açıklamaları yapacaklardır. Ben Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine bütün sevenlerine sabırlar diliyorum. Bingöl'ümüzün başı sağ olsun diyorum. Bilemiyoruz. Bir iddialar olabilir daha soruşturmalar sonuçlanınca daha sağlıklı bir açıklama olacaktır inşallah." ifadelerini kullandı.

YAKINLARI AYAKTA DURMADI

Ayrancı'nın cenazesi ise oOay Yeri İnceleme ekiplerinin ve savcının incelemesinden sonra cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Otele gelen Ayrancı'nın yakınları yaşanan olay karşısında ayakta durmakta zorlandıkları görüldü.




Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Adli Tıp Kurumu Cevdet Yılmaz Ayrancı Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

pjajmdmobilWeb@haberler.com:

bu kadar da saçma geçiştirme olmaz çocuk mu kandirıyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title