Haberler

Celal Adan'dan 'Pensilvanya'ya Gittiniz mi" Sorusuna Çok Ağır Yanıt

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, CNN Türk'te Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ'ın "Pensilvanya'ya gittiniz mi" sorusuna çok ağır sözlerle yanıt verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'ın, MHP'li muhalifleri kastederek sarfettiği "Partimiz, neseb-i gayri sahih bir takım sözde siyasi karakterlerin küçük akıllarına oyuncak olmayacak kadar büyüktür" sözü CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında gerginliğe neden oldu.

ÇOK SERT CEVAP VERDİ

Programa telefonla bağlanan Celal Adan, sözlerine açıklık getirdi. Stüdyodaki konuklardan Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ'ın "Pensilvanya'ya gittiniz mi, gitmediniz mi?" sorusu ise Adan'ı çileden çıkardı. Celal Adan, gazeteci Demirdağ'ın sorusuna çok ağır sözlerle yanıt verdi. Adan, "Bunu ispatlamayan şerefsizdir, ahlaksızdır. Ahlaksız herifler." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yavuz Selim Demirağ Celal Adan TV Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

pillow fighter:

celal neden böğürüyorsun? soru basit, gittin mi gitmedin mi?

14
7
yanıtYanıtla
deniz:

tipik mhp zihniyeti

2
17
yanıtYanıtla
OliyMobil-IOS:

Siz gazeteçiler sizler hepiniz bu yalan iftira larınızın bedelini ödeyeceksiniz ozamana kadar sabırsızlıkla bekliyecem

10
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

''yok cemaat devlete sızmış, yok devleti ele geçirmiş, buna kargalar güler'' diyen vekiller, sizin partinin vekilleri değil miydi ey başkan yardımcısı?

5
4
yanıtYanıtla
karayelMobil-ANDROID:

bu hakaret bence Erdoğan Arınç güle başta olmak üzere gidiyor zamanında çok gittiler bunlar resimlerle belgelere bilir ama Türkiye'de basın korkuyor şu anda zamanı gelince çıkar ozaman da adama sorarlar zamanında niye çıkarmadınız diye

9
0
yanıtYanıtla
GÖYNÜKLÜ ÜLKÜCÜLER:

YETER ARTIK MHP. ESKİ YÖNETİCİLERİ KINA GETİRDİNİZ KONKREYE GİDİNDE BU KINA YAKMAK ORTADAN KALKSIN. DİĞER PARTİLİLERİN ÇEMDİK SAKIZINDAN KURTULALIM. AMA TAZE KAN DAİME FAYDALIDIR. BU DAVANIN BENCE TAZE KANA İHTİYACI OLUR. GENEL BAŞKAN DURSUN ESKİLERİ GENEL MERKEZDE BUNDAN BÖYLE GÖRMEK İSTEMİYORUZ.

6
2
yanıtYanıtla
pillow fighter:

hem akepe hem de mehepe, cemaat iktidardayken (!) cemaatle iyiydiler, cemaat iktidardan düşünce (!) aralar bozuldu, e buna bizim köyde ikiyüzlülük diyorlar, sizin köyde ''siyaset'' diyorlar herhalde. . . !

7
1
yanıtYanıtla
pillow fighter:

kraldan çok kralcılar sarmış ülkenin tüm siyasi partilerinin içlerini, neden mi? ülke ülke değil ali babanın çiftliği! toplu biz temizlik görecek, ama bugün ama 100 yıl sonra, bilemem!

5
0
yanıtYanıtla
pillow fighter:

''akepenin partizan medyası, özellikle hizmet hareketini günah keçisi ila etmek suretiyle, soygunu ve içine düşülen ahlaki zafiyeti küçümsemek istemektedir, bu son derece çirkin ve basit bir kamuflaj arayışının ifadesidir. '' diyen şahıs, şimdi senin oturduğun koltukta oturan, sizin partinin eski başkan yardımcısı tuğrul türkeş değil miydi?

2
0
yanıtYanıtla
Kırk Katır mı Kırk Satır mı...:

Millete sunulan seçenekler iyi ile daha iyi arasında olmuyor, kötü ile daha kötüsü arasında oluyor maalesef. . . Parti yönetimlerinin yenilenmesi şart, ancak eskilerin de tecrübelerinden yararlanmaları gerekir. . . . MHP''yi mevcut yönetim mi bitirsin yoksa muhalifler bir dönemlik iktidar uğruna çizgisinden uzaklaştırıp tarihin tozlu rafları arasına mı koysun? İşte görünen mesele bu. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title