Haberler

Celal Adan: Bu Saldrılardan Mutlaka Milletimiz Hesap Soracaktır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Milletimizin başı sağolsun Türk milletinin birliği, bu kahpeleri döktükleri kanda boğacak güçtedir.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Milletimizin başı sağolsun Türk milletinin birliği, bu kahpeleri döktükleri kanda boğacak güçtedir. Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, dün akşam Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırısında yaralanarak tedavi gören Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaralıları ziyaret etti. Hastaneye MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve bazı partililerle birlikte gelen Celal Adan, ziyaret sonrası hastane önünde açıklama yaptı. Hastane yetkililerinden yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldıklarını belirten Adan, şunları söyledi:

"Bugün buraya İstanbul İl Başkanlığımızın başkanlığında Üsküdar'da 'Teröre lanet, şehitlere saygı' adı altında binlerce vatandaşımızın katıldığı bir toplantı ile birlikte çevik kuvveti ziyaret edip başsağlığı diledik. Milletimizin başı sağolsun. Türk milletinin birliği, bu kahpeleri döktükleri kanda boğacak güçtedir. Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. Türkiye'de Türk milletinin beraberliğine karşı yapılan bu saldırılardan mutlaka milletimiz hesap soracaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak devletimizin yanındayız, milletimizin birliğininin yanındayız. Bu olayların tekrar etmemesini cenabı Allah'tan diliyoruz. İlk fırsatta bu kahpeliği yapan, çocuklarımızı, polislerimizi şehit edenlerin yakalanıp cezalandırılmasını bekliyoruz. Milletimizin başı sağolsun."

Celal Adan, konuşmasının sonunda ise hastanenin başhekimine teşekkür etti.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Celal Adan Beşiktaş İstanbul Politika Haberler

title